Notícies

Modernització de reg: reg per degoteig

15 juny, 2023 | Corporatiu

Més projectes de modernització de reg. Aquesta vegada hem instal·lat un sistema de reg per degoteig amb doble mànega a una finca de 20ha de cultiu de nectarines.

Hem fet servir les mànegues amb goters integrats autocompensants de 2.30l/h per a garantir-li al client el regadiu uniforme a tots els arbres.

El client ha construït un pantà que ocupa una superfície total de més de 8000m2 on hi hem instal·lat una bomba flotant per extreure l’aigua a un cabal màxim de 77 000l/h.

Addicionalment, per protegir tota la finca de les gelades, hem dissenyat i instal·lat el sistema de reg antigelada convencional per aspersió a 20×15, connectat a 3 motobombes, per garantir una pluviometria mínima de 5mm. 

Al capçal de reg hem incorporat el filtre SKS Nova de 6” Dual Plus – el filtre d’anells de doble cos amb un rendiment excepcional, preparat per filtrar cabals de 220m3.

Tota la finca està digitalitzada i automatitzada. Tant el programador com el filtre, es poden gestionar en temps real des de qualsevol dispositiu mòbil o PC. Això permet consultar l’estat actual d’ambdos,  modificar els seus paràmetres, programar el reg, fertirrigació, rebre recomanacions de reg, entre altres. 

reg per degoteig, sistemes de reg
capçal de reg, reg per degoteig, antigelada, filtre
sistemes de reg, reg per degoteig, gota gota, filtres

Voleu saber més detalls?

Descàrrega el fitxer tècnic del filtre SKS Nova

T’expliquem com funcionen els sistemes antigelada?

T’expliquem el tema de l’automatització i digitalització de les finques?

Encara tens dubtes?

Posa’t en contacte amb els nostres enginyers!

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca