Notícies

Modernització de reg: reg per degoteig

15 juny, 2023 | Corporatiu

Més projectes de modernització de reg. Aquesta vegada hem instal·lat un sistema de reg per degoteig amb doble mànega a una finca de 20ha de cultiu de nectarines.

Hem fet servir les mànegues amb goters integrats autocompensants de 2.30l/h per a garantir-li al client el regadiu uniforme a tots els arbres.

El client ha construït un pantà que ocupa una superfície total de més de 8000m2 on hi hem instal·lat una bomba flotant per extreure l’aigua a un cabal màxim de 77 000l/h.

Addicionalment, per protegir tota la finca de les gelades, hem dissenyat i instal·lat el sistema de reg antigelada convencional per aspersió a 20×15, connectat a 3 motobombes, per garantir una pluviometria mínima de 5mm. 

Al capçal de reg hem incorporat el filtre SKS Nova de 6” Dual Plus – el filtre d’anells de doble cos amb un rendiment excepcional, preparat per filtrar cabals de 220m3.

Tota la finca està digitalitzada i automatitzada. Tant el programador com el filtre, es poden gestionar en temps real des de qualsevol dispositiu mòbil o PC. Això permet consultar l’estat actual d’ambdos,  modificar els seus paràmetres, programar el reg, fertirrigació, rebre recomanacions de reg, entre altres. 

reg per degoteig, sistemes de reg
capçal de reg, reg per degoteig, antigelada, filtre
sistemes de reg, reg per degoteig, gota gota, filtres

Voleu saber més detalls?

Descàrrega el fitxer tècnic del filtre SKS Nova

T’expliquem com funcionen els sistemes antigelada?

T’expliquem el tema de l’automatització i digitalització de les finques?

Encara tens dubtes?

Posa’t en contacte amb els nostres enginyers!

Notícies recents

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Per aconseguir un rendiment òptim i una distribució uniforme de l'aigua a la teva parcel·la durant la campanya de reg, és essencial realitzar el manteniment preventiu de la teva instal·lació de reg abans de començar. Això ajudarà a evitar possibles danys i garantirà...

ca