Notícies

Reg intel·ligent

12 jul., 2022 | Corporatiu

IRRIGA CONTROL – REG INTEL·LIGENT

 

Irriga CONTROL ofereix el reg intel·ligent amb l’objectiu d’optimitzar la producció agrícola des d’un únic dispositiu d’una forma fàcil i intuïtiva.

El pagès pot controlar, gestionar el reg i actuar segons les necessitats específiques de cada explotació agrícola a través de qualsevol dispositiu mòbil, enviant automàticament ordres als programadors. 

És una solució d’una gran efectivitat tot i que el sistema és sofisticat: incorpora programadors, sondes i altres eines que, a través d’una plataforma web, automàticament calculen les necessitats hídriques del cultiu, proposen la dosis de reg necessària, entre altres recomanacions.

Els nostres millors assessors i experts us ajudaran a prendre les decisions més adequades per aconseguir el que IRRIGA CONTROL ofereix: un sistema d’estalvi de recursos bàsics com l’aigua, energia, fertilitzants i fitosanitaris.  El punt de trobada amb ells és a la mateixa plataforma web.

 

Avantatges del IRRIGA CONRTOL:

S'adapta a la teva explotació i el teu cultiu.
Permet utilitzar diferents eines de forma senzilla des d'una única plataforma.
Contacte directe amb els millors assessors agrònoms del mercat.
Dades precises i en temps reals de l'estat de la teva finca, sistema de reg, fertilitzants etc...
reg intel.ligent, reg intelligent, riego inteligente

Vols saber-ne més detalls?

CONTACTA AMB NOSALTRES!!

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca