Notícies

Reg intel·ligent

12 jul., 2022 | Corporatiu

IRRIGA CONTROL – REG INTEL·LIGENT

 

Irriga CONTROL ofereix el reg intel·ligent amb l’objectiu d’optimitzar la producció agrícola des d’un únic dispositiu d’una forma fàcil i intuïtiva.

El pagès pot controlar, gestionar el reg i actuar segons les necessitats específiques de cada explotació agrícola a través de qualsevol dispositiu mòbil, enviant automàticament ordres als programadors. 

És una solució d’una gran efectivitat tot i que el sistema és sofisticat: incorpora programadors, sondes i altres eines que, a través d’una plataforma web, automàticament calculen les necessitats hídriques del cultiu, proposen la dosis de reg necessària, entre altres recomanacions.

Els nostres millors assessors i experts us ajudaran a prendre les decisions més adequades per aconseguir el que IRRIGA CONTROL ofereix: un sistema d’estalvi de recursos bàsics com l’aigua, energia, fertilitzants i fitosanitaris.  El punt de trobada amb ells és a la mateixa plataforma web.

 

Avantatges del IRRIGA CONRTOL:

S'adapta a la teva explotació i el teu cultiu.
Permet utilitzar diferents eines de forma senzilla des d'una única plataforma.
Contacte directe amb els millors assessors agrònoms del mercat.
Dades precises i en temps reals de l'estat de la teva finca, sistema de reg, fertilitzants etc...
reg intel.ligent, reg intelligent, riego inteligente

Vols saber-ne més detalls?

CONTACTA AMB NOSALTRES!!

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca