Notícies

Reg intel·ligent

12 jul., 2022 | Corporatiu

IRRIGA CONTROL – REG INTEL·LIGENT

 

Irriga CONTROL ofereix el reg intel·ligent amb l’objectiu d’optimitzar la producció agrícola des d’un únic dispositiu d’una forma fàcil i intuïtiva.

El pagès pot controlar, gestionar el reg i actuar segons les necessitats específiques de cada explotació agrícola a través de qualsevol dispositiu mòbil, enviant automàticament ordres als programadors. 

És una solució d’una gran efectivitat tot i que el sistema és sofisticat: incorpora programadors, sondes i altres eines que, a través d’una plataforma web, automàticament calculen les necessitats hídriques del cultiu, proposen la dosis de reg necessària, entre altres recomanacions.

Els nostres millors assessors i experts us ajudaran a prendre les decisions més adequades per aconseguir el que IRRIGA CONTROL ofereix: un sistema d’estalvi de recursos bàsics com l’aigua, energia, fertilitzants i fitosanitaris.  El punt de trobada amb ells és a la mateixa plataforma web.

 

Avantatges del IRRIGA CONRTOL:

S'adapta a la teva explotació i el teu cultiu.
Permet utilitzar diferents eines de forma senzilla des d'una única plataforma.
Contacte directe amb els millors assessors agrònoms del mercat.
Dades precises i en temps reals de l'estat de la teva finca, sistema de reg, fertilitzants etc...
reg intel.ligent, reg intelligent, riego inteligente

Vols saber-ne més detalls?

CONTACTA AMB NOSALTRES!!

Notícies recents

Controla TEMPERATURA HUMIDA des de qualsevol dispositiu!

Controla TEMPERATURA HUMIDA des de qualsevol dispositiu!

Estigueu sempre un pas endavant davant les gelades amb la nostra solució innovadora disponible al nostre Centre del Reg!psicròmetre   ELS SENSORS IOTEt permeten controlar la temperatura humida de forma automàtica i intuïtiva des del vostre mòbil, tauleta o PC (i...

APROFITA AL MÀXIM EL TEU AGRÒNIC 2500 – formació tècnica!

APROFITA AL MÀXIM EL TEU AGRÒNIC 2500 – formació tècnica!

Estàs a punt de revelar el potencial ocult de l'Agrònic 2500, el programador complet, dissenyat per al control del reg, fertilització, bombament i neteja de filtres, amb detecció d'avaries i un exhaustiu registre d'esdeveniments i històric d'acumulats. No deixis...

ca