Notícies

Reg intel·ligent

12 jul., 2022 | Corporatiu

IRRIGA CONTROL – REG INTEL·LIGENT

 

Irriga CONTROL ofereix el reg intel·ligent amb l’objectiu d’optimitzar la producció agrícola des d’un únic dispositiu d’una forma fàcil i intuïtiva.

El pagès pot controlar, gestionar el reg i actuar segons les necessitats específiques de cada explotació agrícola a través de qualsevol dispositiu mòbil, enviant automàticament ordres als programadors. 

És una solució d’una gran efectivitat tot i que el sistema és sofisticat: incorpora programadors, sondes i altres eines que, a través d’una plataforma web, automàticament calculen les necessitats hídriques del cultiu, proposen la dosis de reg necessària, entre altres recomanacions.

Els nostres millors assessors i experts us ajudaran a prendre les decisions més adequades per aconseguir el que IRRIGA CONTROL ofereix: un sistema d’estalvi de recursos bàsics com l’aigua, energia, fertilitzants i fitosanitaris.  El punt de trobada amb ells és a la mateixa plataforma web.

 

Avantatges del IRRIGA CONRTOL:

S'adapta a la teva explotació i el teu cultiu.
Permet utilitzar diferents eines de forma senzilla des d'una única plataforma.
Contacte directe amb els millors assessors agrònoms del mercat.
Dades precises i en temps reals de l'estat de la teva finca, sistema de reg, fertilitzants etc...
reg intel.ligent, reg intelligent, riego inteligente

Vols saber-ne més detalls?

CONTACTA AMB NOSALTRES!!

Notícies recents

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

 Agronic no funcionaTot i que el teclat no funcioni, l’equip continua funcionant perfectament. Aquest problema possiblement es deu al sistema de protecció contra sobretensions de l’Agrònic, que desconnecta el teclat i la pantalla. La solució Opció 1 L’empresa Progrés...

Posada en marxa a la CR Terra Alta

Posada en marxa a la CR Terra Alta

Els treballs del nostre equip d'IRRIGA per a la Comunitat de Regants de la Zona Oriental de la Terra Alta ja donen els seus primers fruits! Aquest mes de maig de 2024, es posa en marxa el telecontrol de la 1a fase! La complexa orografia del territori ha requerit...

ca