Notícies

La mànega Mallatrans s’infla i es trenca després de connectar-la als sistemes d’abonat

5 juny, 2024 | INCIDENCIES

Això ocorre quan s’utilitzen fittings. Amb la pressió, l’aigua es filtra entre les diferents capes de la mànega, causant la seva inflació i eventual trencament.

La solució: Per evitar aquest problema, cal utilitzar espigues de polietilè en lloc de fittings.

Vols saber-ne més?

o

Tens problemes amb el teu sistema de reg? T’ajudem?

Posa’t en contacte amb nosaltres!

Notícies recents

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

 Agronic no funcionaTot i que el teclat no funcioni, l’equip continua funcionant perfectament. Aquest problema possiblement es deu al sistema de protecció contra sobretensions de l’Agrònic, que desconnecta el teclat i la pantalla. La solució Opció 1 L’empresa Progrés...

Posada en marxa a la CR Terra Alta

Posada en marxa a la CR Terra Alta

Els treballs del nostre equip d'IRRIGA per a la Comunitat de Regants de la Zona Oriental de la Terra Alta ja donen els seus primers fruits! Aquest mes de maig de 2024, es posa en marxa el telecontrol de la 1a fase! La complexa orografia del territori ha requerit...

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

ca