Notícies

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

6 juny, 2024 | INCIDENCIES

 Agronic no funciona
Tot i que el teclat no funcioni, l’equip continua funcionant perfectament. Aquest problema possiblement es deu al sistema de protecció contra sobretensions de l’Agrònic, que desconnecta el teclat i la pantalla.

La solució

Opció 1

L’empresa Progrés ha identificat el problema, i la millor solució és actualitzar el sistema a l’última versió (en cas de tenir Agrònic 2500 amb versió 3 o 103).

Opció 2

Si tens un Agrònic Latch amb panell solar, regulador de càrrega i bateria, és possible que el problema es produeixi perquè el regulador de càrrega interpreta incorrectament la tensió del panell solar.

Passos a seguir per evitar aquest problema:

  1. Connectar la bateria al regulador de càrrega: Això permet al regulador de càrrega interpretar que l’alimentació és a 12 volts.
  2. Connectar el panell solar al regulador de carga
  3. Connectar l’Agrònic a l’alimentació

Agronic no funciona

Vols saber-ne més?

o

Tens problemes amb el teu sistema de reg? T’ajudem?

Posa’t en contacte amb nosaltres!

Notícies recents

Posada en marxa a la CR Terra Alta

Posada en marxa a la CR Terra Alta

Els treballs del nostre equip d'IRRIGA per a la Comunitat de Regants de la Zona Oriental de la Terra Alta ja donen els seus primers fruits! Aquest mes de maig de 2024, es posa en marxa el telecontrol de la 1a fase! La complexa orografia del territori ha requerit...

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

ca