Notícies

¡Os invitamos a FIMA!

5 Abr, 2022 | Corporativo

Estem molt il·lusionats d’informar-vos que estarem a l’edició 42 de la FIMA a Saragossa!

Os explicaremos nuestras técnicas de riego y impermeabilización de las balsas, sus beneficios y los pasos que seguimos: para analizar, estudiar y redactar el proyecto más apropiado para vuestras necesidades. Podréis ver una maqueta real de la balsa y y preguntarnos todo lo que queráis -  nosotros intentaremos resolver cualquier duda.

 

Además, como un acto de agradecimiento por vuestra confianza, regalamos una entrada gratuita a todos nuestros clientes y colaboradores. ¡Contáctanos si todavía no has recibido nuestra invitación!

26-30 de abril 2022

Estaremos en el Pabellón 2, stand 23B.

 

fima, Zaragoza, saragossa, fira, feria, reg, balsas, basses

¡Os esperamos!

Últimas noticias

Instal·lació de reg per degoteig aprofitant l’aigua dels pous

Instalación de riego por goteo aprovechando agua de los pozos

Aquests dies, estan resultant sent durs per molts pagesos degut a la sequera, especialment pels regants que reguen a tesa. En molts casos, ben just hi ha suficient aigua com per a salvar la producció, posant en risc fins i tot, la supervivència dels arbres....

Subvencions per a Comunitats de Regants

Subvencions per a Comunitats de Regants

L’any passat es va aprovar un nou PERTE per impulsar la digitalització del cicle de l’aigua a través de l'ús de les noves tecnologies de la informació en tot el seu cicle integral per fer front al control i la correcta gestió de l’ús de l’aigua.   Els principals...

Decisions dràstiques davant la sequera

Decisions dràstiques davant la sequera

La situació excepcional de sequera que estem vivint aquest any continua obligant a prendre decisions dràstiques. El Canal de Segarra-Garrigues va tancar aquest cap de setmana i a partir d'ara s'obrirà només per mantenir els arbres fruiters i sota petició de cadascun...

es_ES