VENDA DE MATERIALS

Subministrament de materials de reg i canalitzacions

Irriga Industrial Solutions va néixer l’any 1997 com a divisió especialitzada en

subministraments industrial d’Irriga. 

Hem incorporat especialistes del sector i disposem de les millors marques del mercat per a

oferir als nostres clients la màxima professionalitat i dedicació.

La nostra experiència en projectes d’instal·lacions de reg i obra hidràulica ens proporciona el bagatge necessari per tenir tots aquells materials fiables i necessaris per resoldre qualsevol necessitat en el maneig de l’aigua.

A Irriga trobareu tota mena de canalització i accessoris així com l’assessorament d’enginyers que l’ajudaran a triar quin és el material més adequat i tècnics que l’aconsellaran en tots els components que necessita i els eu maneig.

1
Us oferim:
  Tubs de polietilè, PVC, corrugat, canalització elèctrica i drenatges.
  Bombes d’aigua de superfície i submergibles amb els seus quadres elèctrics
  Automatismes de reg
  Vàlvules de comporta, vàlvules de papallona, vàlvules hidràuliques i vàlvules de bola
  Filtres de malla, filtres d’anelles i filtres automàtics
  Equipament i productes per a piscines
  Tractament d’aigües, descalcificació, potabilització i depuració
  Goters, aspersors difusors i mànegues integrades
  Fertirrigació: bombes dosificadores, dipòsits i agitadors.
  I molts més.

FERRETERIA

L’any 2016 ens vam unir a Cadena 88 per a ampliar la nostra cartera de productes per a la indústria, construcció, instal·ladors i professionals autònoms.

El servei que oferim a Irriga Industrial Solutions no s’acaba en la proposta i possible col·laboració, va molt més enllà:

N

Tracte personalitzat

Som una empresa molt dedicada als nostres clients i al servei postvenda. Posem en primer lloc les opinions dels nostres clients i ens podem adaptar al màxim a les seves necessitats i suggeriments (tipus d’embalatge, marcat dels paquets, seguiment de les expedicions, etc.).

N

Lliuraments individualitzats

Per cada comanda, confeccionem un full d’Excel amb l’empresa i lloc de lliurament. Separem per operari cada peça i cada talla en bosses individuals i marcades amb nom o número d’operari.

N

Estocs dedicats

Quan s’arribi a l’acord de la quantitat de material a servir, Irriga es compromet a tenir una quantitat mínima acordada amb el client.

N

Devolucions

Les devolucions per canvi de talla tindran un cost mínim de transport, però els canvis per error o peça trencada no tindran cap cost afegit i Irriga es farà càrrec de les despeses de transport i canvi.

N

Dossier de fitxes tècniques

Irriga realitza un dossier amb les fitxes de cada producte perquè els nostres clients puguin consultar en tot moment les normatives.

N

Mostres

Podem lliurar mostres sense càrrec als centres que ens digui el client perquè provi i triï les talles de cada producte, si és necessari. Tot sense cap cost addicional. Podem gestionar des d’Irriga tots els centres de lliurament de material, realitzant una fulla Excel a gust de cada lloc de lliurament.

N

Enviaments 24-48 h

Els lliuraments d’1 a 2 caixes s’enviaran per MRW. Els lliuraments de 3 o més caixes per DHL. En cap cas es cobrarà un cost addicional per lliurar les comandes. Les dues empreses ofereixen la possibilitat de fer el seguiment de les expedicions en temps real. Podem enviar un justificant adjunt al nostre albarà del material lliurat, si el nostre client ho desitja.

N

Orientats al millor servei

Situada en la capital de província de Lleida per a oferir cobertura als professionals de la zona i àmbit nacional, Irriga industrial solutions li proposa utilitzar les seves instal·lacions com a magatzem particular i evitar la càrrega de costosos estocs al seu negoci. Oferim un ampli horari comercial, tracte personalitzat, les millors condicions comercials i un equip humà qualificat que es troba al seu servei per a prestar-li la col·laboració que precisi.

Et truquem nosaltres! Demana més informació sense compromís

ca