Irriga Water Solutions

A Irriga desenvolupem projectes útils, eficients i sostenibles, amb una tecnologia específica per a cada treball i localització amb l’objectiu d’obtenir la màxima rendibilitat.

El cor del nostre negoci és obtenir solucions de sistemes de reg per a la gestió de l’aigua, en instal·lacions i obres hidràuliques.

Per això, disposem d’uns serveis de maquinària i tallers propis (elèctric i caldereria de polietilè/acer) a més d’un parc de vehicles. Tenim un estoc de més de 6.000 referències per executar els projectes, subministrar materials i disposar de recanvis per al servei postvenda.

El nostre equip d’enginyeria i de producció desenvolupa la projecció, direcció i execució de projectes integrals de les instal·lacions de reg, l’execució d’obra hidràulica i l’assessorament tècnic posterior en acabar el projecte.

Origen i història

Irriga neix l’any 2010 de la iniciativa d’un grup d’enginyers i tècnics que havíem desenvolupat  projectes i instal·lacions de reg i abastament d’aigua  des de l’any 1985, amb la voluntat d’oferir productes d’una gran qualitat, en l’avantguarda tecnològica i amb una clara vocació de servei al client.

any de fundació

anys d'experiència

Oferim un servei altament qualificat per al teu projecte de reg

Coneixem la importància que té una instal·lació de reg per a la rendibilitat de la teva explotació agrícola. Regar no és tan sols abocar-hi aigua, una instal·lació de reg del segle XXI ha d’anar més enllà. Per aquest motiu, a Irriga oferim:

Seguretat

Dissenyem i treballem perquè la teva instal·lació sigui robusta,  fiable i amb un bon servei postvenda i de recanvis.

Eficiència

Un objectiu prioritari en el disseny és lestalvi en el consum daigua, fertilitzants i energia.

Fàcil maneig

El nostre equip de enginyeria treballa amb la tecnologia més avançada, dissenyant instal·lacions fàcils de manejar i incorporant-hi les noves tecnologies.

Rendabilitat

A les nostres instal·lacions de reg prioritzem el baix manteniment, el mínim consum daigua i la màxima productivitat.

Amb aquests  paràmetres projectem, seleccionem els materials i realitzem la teva instal·lació de reg.

equip, obra pública

Valors

Som gent honesta, la veritat i el tracte just està en el nostre ADN. Estem clarament orientats al client amb la finalitat d’aportar-li tot allò que ens demana: enginyers i especialistes que l’acompanyaran, li resoldran tots els problemes que pugui tenir i li implementaran els projectes amb les últimes innovacions relacionades amb les xarxes hidràuliques.

I tot això ho fem amb passió,  perquè la nostra feina ens agrada, ens motiva i ens il·lusiona.

ca