Notícies

La jornada tècnica a l’Albagés

8 març, 2024 | Corporatiu

Ahir vam celebrar amb èxit la jornada tècnica a l’Albagés, on el nostre enginyer agrònom el Jose Veiga va oferir una explicació exhaustiva sobre el reg per degoteig enterrat, desgranant els seus components i destacant la importància del disseny i la selecció dels materials adequats per garantir el funcionament òptim de la instal·lació i una millor gestió del consum d’aigua.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a tots els assistents per la seva participació activa. Va ser una tarda increïblement enriquidora.

A continuació podreu trobar un petit vídeo-resum i també  la presentació del Jose per si no vau poder assistir.


copyright reserved by IRRIGA

Esperem haver pogut resoldre tots els vostres dubtes. Si encara en teniu, no dubteu a visitar-nos a P.I. Camí dels Frares a Lleida per aprofundir en detall els temes tractats.

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca