Notícies

PROMO: Gestió de reg a distància a la finca o segona residència SENSE WIFI NI LLUM?

7 juny, 2022 | OFERTES

1. Sense wifi ni llum a la teva finca o segona residència i,  voldries programar-hi i controlar el sistema de reg a distància? 

2. Vols veure en temps real el funcionament del teu sistema?

3. Vols vincular el teu programador amb el comptador d’aigua, veure la lectura en temps real i controlar les dades des del mòbil?

4. Vols rebre notificacions, alarmes al mòbil i poder detectar l’averia a l’instant?

La resposta es “SI” per alguna o totes les preguntes? – necessites el programador ATLAS!

ATLAS és un programador de reg amb una placa solar autosuficient que a través de la plataforma SPHERAG permet controlar, gestionar i programar el reg a través d’una aplicació des del telèfon mòbil.

És una eina molt eficaç i intuïtiva per obtenir dades en temps reals, però també informes diaris, mensuals i anuals de reg. Ens permet integrar sensors, models, agroclimàtics i teledetecció mitjançant imatges satèl·lit i pot proporcionar recomanacions de reg.

Pots vincular el teu programador ATLAS amb sensors (humitat del terra, temperatura, vent, pluja, comptador d’aigua, pressió, etc…), i controlar les dades des del mòbil, tablet o PC. Es pot monitorar el consum d’aigua en temps reals i activar alarmes basades en aquests consums o programar el reg depenent de les dades dels comptadors i/o sensors.
programador ATLAS, gestió a distància, gestión a distancia, gestió reg, programador, gestión riego, SPHERAG
programador ATLAS, programador sense WIFI, programador sense llum

OFERTA ESPECIAL:

222€ / unitat

(300€ preu habitual)

30€ conectivitat a l’internet / a l’any

Visita’ns o truca’ns per fer la teva comanda abans que s’esgoti l’estoc!

programador Atlas, programador sense wifi, programador sense llum

Mira el vídeo:

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca