Notícies

PROMO: Gestió de reg a distància a la finca o segona residència SENSE WIFI NI LLUM?

7 juny, 2022 | OFERTES

1. Sense wifi ni llum a la teva finca o segona residència i,  voldries programar-hi i controlar el sistema de reg a distància? 

2. Vols veure en temps real el funcionament del teu sistema?

3. Vols vincular el teu programador amb el comptador d’aigua, veure la lectura en temps real i controlar les dades des del mòbil?

4. Vols rebre notificacions, alarmes al mòbil i poder detectar l’averia a l’instant?

La resposta es “SI” per alguna o totes les preguntes? – necessites el programador ATLAS!

ATLAS és un programador de reg amb una placa solar autosuficient que a través de la plataforma SPHERAG permet controlar, gestionar i programar el reg a través d’una aplicació des del telèfon mòbil.

És una eina molt eficaç i intuïtiva per obtenir dades en temps reals, però també informes diaris, mensuals i anuals de reg. Ens permet integrar sensors, models, agroclimàtics i teledetecció mitjançant imatges satèl·lit i pot proporcionar recomanacions de reg.

Pots vincular el teu programador ATLAS amb sensors (humitat del terra, temperatura, vent, pluja, comptador d’aigua, pressió, etc…), i controlar les dades des del mòbil, tablet o PC. Es pot monitorar el consum d’aigua en temps reals i activar alarmes basades en aquests consums o programar el reg depenent de les dades dels comptadors i/o sensors.
programador ATLAS, gestió a distància, gestión a distancia, gestió reg, programador, gestión riego, SPHERAG
programador ATLAS, programador sense WIFI, programador sense llum

Visita’ns o truca’ns per fer la teva comanda abans que s’esgoti l’estoc!

programador Atlas, programador sense wifi, programador sense llum

Notícies recents

Controla TEMPERATURA HUMIDA des de qualsevol dispositiu!

Controla TEMPERATURA HUMIDA des de qualsevol dispositiu!

Estigueu sempre un pas endavant davant les gelades amb la nostra solució innovadora disponible al nostre Centre del Reg!psicròmetre   ELS SENSORS IOTEt permeten controlar la temperatura humida de forma automàtica i intuïtiva des del vostre mòbil, tauleta o PC (i...

APROFITA AL MÀXIM EL TEU AGRÒNIC 2500 – formació tècnica!

APROFITA AL MÀXIM EL TEU AGRÒNIC 2500 – formació tècnica!

Estàs a punt de revelar el potencial ocult de l'Agrònic 2500, el programador complet, dissenyat per al control del reg, fertilització, bombament i neteja de filtres, amb detecció d'avaries i un exhaustiu registre d'esdeveniments i històric d'acumulats. No deixis...

ca