Notícies

PROMO: Gestió de reg a distància a la finca o segona residència SENSE WIFI NI LLUM?

7 juny, 2022 | OFERTES

1. Sense wifi ni llum a la teva finca o segona residència i,  voldries programar-hi i controlar el sistema de reg a distància? 

2. Vols veure en temps real el funcionament del teu sistema?

3. Vols vincular el teu programador amb el comptador d’aigua, veure la lectura en temps real i controlar les dades des del mòbil?

4. Vols rebre notificacions, alarmes al mòbil i poder detectar l’averia a l’instant?

La resposta es “SI” per alguna o totes les preguntes? – necessites el programador ATLAS!

ATLAS és un programador de reg amb una placa solar autosuficient que a través de la plataforma SPHERAG permet controlar, gestionar i programar el reg a través d’una aplicació des del telèfon mòbil.

És una eina molt eficaç i intuïtiva per obtenir dades en temps reals, però també informes diaris, mensuals i anuals de reg. Ens permet integrar sensors, models, agroclimàtics i teledetecció mitjançant imatges satèl·lit i pot proporcionar recomanacions de reg.

Pots vincular el teu programador ATLAS amb sensors (humitat del terra, temperatura, vent, pluja, comptador d’aigua, pressió, etc…), i controlar les dades des del mòbil, tablet o PC. Es pot monitorar el consum d’aigua en temps reals i activar alarmes basades en aquests consums o programar el reg depenent de les dades dels comptadors i/o sensors.
programador ATLAS, gestió a distància, gestión a distancia, gestió reg, programador, gestión riego, SPHERAG
programador ATLAS, programador sense WIFI, programador sense llum

Visita’ns o truca’ns per fer la teva comanda abans que s’esgoti l’estoc!

programador Atlas, programador sense wifi, programador sense llum

Notícies recents

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Per aconseguir un rendiment òptim i una distribució uniforme de l'aigua a la teva parcel·la durant la campanya de reg, és essencial realitzar el manteniment preventiu de la teva instal·lació de reg abans de començar. Això ajudarà a evitar possibles danys i garantirà...

ca