Notícies

El projecte d’ampliació i renovació d’estació de bombeig i estació de filtratge.

10 març, 2022 | Corporatiu

Adaptem un bombeig existent a una finca de 80ha. Separem sectors d’entrada i sortida d’aigua. Renovem el sistema de filtració automàtica a una finca de 140ha, dels quals 90ha es rega a pressió natural i la resta – fa servir unes bombes submergides que bombegen aigua d’un pantà (està preparat per alimentar-se d’un sistema solar en un futur).

 

Avantatges d’aquests canvis:

 

Estalvi d’aigua (ara necessita 20% menys d’aigua que abans)
Millora en gestió (no cal parar)
Estalvi d’energia (ara necessita aprox. 15-20% menys d’energia que abans)
Millora en la producció i rendibilitat
Garantia de filtració amb una autoneteja més efectiva
Millora en la capacitat de reg
Possibilitats de realitzar més ampliacions (ex. Connectar sistema solar)

A IRRIGA utilitzem només els millors materials perquè cada instal·lació que fem per als nostres clients sigui de llarga durada.

 

 

 

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca