Notícies

El projecte d’ampliació i renovació d’estació de bombeig i estació de filtratge.

10 març, 2022 | Corporatiu

Adaptem un bombeig existent a una finca de 80ha. Separem sectors d’entrada i sortida d’aigua. Renovem el sistema de filtració automàtica a una finca de 140ha, dels quals 90ha es rega a pressió natural i la resta – fa servir unes bombes submergides que bombegen aigua d’un pantà (està preparat per alimentar-se d’un sistema solar en un futur).

 

Avantatges d’aquests canvis:

 

Estalvi d’aigua (ara necessita 20% menys d’aigua que abans)
Millora en gestió (no cal parar)
Estalvi d’energia (ara necessita aprox. 15-20% menys d’energia que abans)
Millora en la producció i rendibilitat
Garantia de filtració amb una autoneteja més efectiva
Millora en la capacitat de reg
Possibilitats de realitzar més ampliacions (ex. Connectar sistema solar)

A IRRIGA utilitzem només els millors materials perquè cada instal·lació que fem per als nostres clients sigui de llarga durada.

 

 

 

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca