Notícies

Decisions dràstiques davant la sequera

4 May, 2023 | Corporativo

La situació excepcional de sequera que estem vivint aquest any continua obligant a prendre decisions dràstiques. El Canal de Segarra-Garrigues va tancar aquest cap de setmana i a partir d’ara s’obrirà només per mantenir els arbres fruiters i sota petició de cadascun dels regants (trucant al número 973 502 020). També s’informarà del volum màxim que li correspon a cada regant.⁠

Aquesta mesura afecta a unes 7.300 hectàrees de les comarques de Garrigues, Noguera, Urgell, Segarra i Segrià, que cultiven uns 2.000 agricultors (més 50 000 ha de cultius del Canal d’Urgell).⁠

Davant d’aquesta situació, us aconsellem parlar amb algun agrònom especialitzat en fructicultura perquè us ajudi a gestionar adequadament la càrrega de fruita i calcular la dosi correcta de l’abonat, apropiades per aquestes noves condicions i la quantitat de l’aigua que disposeu.⁠

Us deixem també un enllaç d’una eina molt útil, on podeu rebre recomanacions de reg/reg deficitari en funció del tipus de l’arbre, sistema de reg i altres condicionants.⁠

A IRRIGA tenim l’equip propi d’enginyers agrònoms que us poden donar un cop de mà per millorar l’eficiència del vostre sistema de reg, en cas que ho necessiteu.⁠

Us podem ajudar amb alguna cosa més? Feu-nos-ho saber! Compteu amb nosaltres!⁠

Últimas noticias

Controla TEMPERATURA HUMIDA des de qualsevol dispositiu!

Controla TEMPERATURA HUMIDA des de qualsevol dispositiu!

Estigueu sempre un pas endavant davant les gelades amb la nostra solució innovadora disponible al nostre Centre del Reg!psicròmetre   ELS SENSORS IOTEt permeten controlar la temperatura humida de forma automàtica i intuïtiva des del vostre mòbil, tauleta o PC (i...

APROFITA AL MÀXIM EL TEU AGRÒNIC 2500 – formació tècnica!

APROFITA AL MÀXIM EL TEU AGRÒNIC 2500 – formació tècnica!

Estàs a punt de revelar el potencial ocult de l'Agrònic 2500, el programador complet, dissenyat per al control del reg, fertilització, bombament i neteja de filtres, amb detecció d'avaries i un exhaustiu registre d'esdeveniments i històric d'acumulats. No deixis...

es_ES