Notícies

SUPEROFERTA: manguera UNIRAM

22 set., 2022 | OFERTES

Manguera UNIRAM:
2.3l, distància 0.60 I paret 1mm
0.33€ / metro
*IVA no inclòs
fins a final d’existències!

 

Manguera UNIRAM: autocompensant amb goters integrats, d’última generació dissenyada especialment per a aigües de baixa qualitat.

ES FA SERVIR PER:

instal·lacions de reg per degoteig en superfície i subterrani.

Més detalls:

T’interessa?
per fer la teva comanda truca’ns al 973 25 78 63 o vine a la nostra botiga de reg!
Estem al P.I. Camí dels Frares a Lleida!

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca