Notícies

Experiencias con Irriga - gestión de heladas

18 Ene, 2022 | Corporativo

Ferran Huguet - el agricultor y nuestro cliente,  nos explica en el siguiente video sobre su gestión de heladas.

Ferran Huguet - el agricultor y nuestro cliente nos explica de su gestión de heladas. Justo antes de las heladas de marzo 2021, le instalamos el sistema de riego antiheladas, por aspersión, en 14ha de su finca. Al resto, Ferran se montó unos ventiladores. ¡De esta forma pudo salvar su cultivo!

Últimas noticias

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

 Agronic no funcionaTot i que el teclat no funcioni, l’equip continua funcionant perfectament. Aquest problema possiblement es deu al sistema de protecció contra sobretensions de l’Agrònic, que desconnecta el teclat i la pantalla. La solució Opció 1 L’empresa Progrés...

Posada en marxa a la CR Terra Alta

Posada en marxa a la CR Terra Alta

Els treballs del nostre equip d'IRRIGA per a la Comunitat de Regants de la Zona Oriental de la Terra Alta ja donen els seus primers fruits! Aquest mes de maig de 2024, es posa en marxa el telecontrol de la 1a fase! La complexa orografia del territori ha requerit...

es_ES