Notícies

Jornada de manteniment de reg

1 des., 2023 | Corporatiu

El dimecres passat 29 de novembre vam organitzar una jornada tècnica. Els nostres companys del departament d’enginyeria juntament amb els tècnics de l’empresa Rivulis van compartir la seva experiència tractant el tema del manteniment d’instal·lacions de reg.

Va ser una trobada molt profitosa i inspiradora, que va consistir en 3 parts. Teòrica primer. La segona part, la pràctica, es va fer en una finca. L’última part es va desenvolupar en les nostres instal·lacions. Vam ensenyar el funcionament de diversos materials de reg i com fer-ne un bon manteniment.

👏👏👏Moltes gràcies a tots els participants, esperem que us hàgim pogut aclarir tots els dubtes. 


👏Així mateix el nostre més sincer agraïment a l’empresa Rivulis per la seva col·laboració.

No us apureu si no vàreu poder assistir, a continuació podreu trobar les seves presentacions. ⁠

 

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca