Notícies

Jornada tècnica a Sunyer feta

27 abr., 2023 | Corporatiu

El dilluns 24 d’abril vam participar en una jornada tècnica organitzada per l’Ajuntament de Sunyer. Els nostres companys del departament d’enginyeria van compartir la seva experiència: El David Moliner i el Roger Freixes van explicar el concepte del reg deficitari i van donar unes sugerències de com calcular-lo. El Jose Veiga va parlar del tema de protecció antigelada en fruiters i moment òptim per la seva posada en marxa.

Va ser una trobada molt profitosa i inspiradora, que es va finalitzar amb un torn de preguntes. ⁠

Moltes gràcies a tots els participants, esperem que us haguem pogut aclarir tots els dubtes.⁠

Així mateix el nostre més sincer agraïment a l’Ajuntament de Sunyer @ajntsunyer per donar-nos aquesta oportunitat!⁠

No us apureu si no vàreu poder assistir a la xerrada, a continuació podreu trobar les seves presentacions. 

Teniu més preguntes? No dubteu posar-vos en contacte amb els nostres enginyers!

Notícies recents

Instal·lació de reg per degoteig aprofitant l’aigua dels pous

Instal·lació de reg per degoteig aprofitant l’aigua dels pous

Aquests dies, estan resultant sent durs per molts pagesos degut a la sequera, especialment pels regants que reguen a tesa. En molts casos, ben just hi ha suficient aigua com per a salvar la producció, posant en risc fins i tot, la supervivència dels arbres....

Subvencions per a Comunitats de Regants

Subvencions per a Comunitats de Regants

L’any passat es va aprovar un nou PERTE per impulsar la digitalització del cicle de l’aigua a través de l'ús de les noves tecnologies de la informació en tot el seu cicle integral per fer front al control i la correcta gestió de l’ús de l’aigua.   Els principals...

Decisions dràstiques davant la sequera

Decisions dràstiques davant la sequera

La situació excepcional de sequera que estem vivint aquest any continua obligant a prendre decisions dràstiques. El Canal de Segarra-Garrigues va tancar aquest cap de setmana i a partir d'ara s'obrirà només per mantenir els arbres fruiters i sota petició de cadascun...

ca