Notícies

Jornada tècnica a Sunyer feta

27 abr., 2023 | Corporatiu

El dilluns 24 d’abril vam participar en una jornada tècnica organitzada per l’Ajuntament de Sunyer. Els nostres companys del departament d’enginyeria van compartir la seva experiència: El David Moliner i el Roger Freixes van explicar el concepte del reg deficitari i van donar unes sugerències de com calcular-lo. El Jose Veiga va parlar del tema de protecció antigelada en fruiters i moment òptim per la seva posada en marxa.

Va ser una trobada molt profitosa i inspiradora, que es va finalitzar amb un torn de preguntes. ⁠

Moltes gràcies a tots els participants, esperem que us haguem pogut aclarir tots els dubtes.⁠

Així mateix el nostre més sincer agraïment a l’Ajuntament de Sunyer @ajntsunyer per donar-nos aquesta oportunitat!⁠

No us apureu si no vàreu poder assistir a la xerrada, a continuació podreu trobar les seves presentacions. 

Teniu més preguntes? No dubteu posar-vos en contacte amb els nostres enginyers!

Notícies recents

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG L'aigua de reg després de la filtració de 120 micres o 120 meihs porta en suspensió partícules de matèria inorgànica (argiles, llims i sorra), substàncies minerals dissoltes (calci, ferro,…), també matèria orgànica viva i...

Pellet d’alta qualitat al millor preu

Pellet d’alta qualitat al millor preu

ET PROPOSEM QUALITAT I ESTALVI! PELLET LLEIDA PÈL.LET PREMIUM ARA NOMÉS 5.99€ / 1 SAC INDIVIDUAL DE 15KG! PREFEREIXES 1 PALET SENCER (77SACS)? ET SORTIRÀ ENCARA MÉS ECONÒMIC 5.70€ / SAC! * EL PREU NO INCLOU 5% D'IVAPèl·let 100% ecològic amb certificat A-Plus A1PELLET...

T’has perdut la nostra ponència de la fira de Sant Miquel?

T’has perdut la nostra ponència de la fira de Sant Miquel?

T'has perdut les nostres xerrades que vam fer durant la Fira de Sant Miquel? No et preocupis. Les podràs trobar a continuació:Transformació d’un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d’èxit al canal d’Urgell. Ponent: SoniaEls pous com a alternativa. Disseny del...

ca