Notícies

Jornada tècnica a Sunyer feta

27 abr., 2023 | Corporatiu

El dilluns 24 d’abril vam participar en una jornada tècnica organitzada per l’Ajuntament de Sunyer. Els nostres companys del departament d’enginyeria van compartir la seva experiència: El David Moliner i el Roger Freixes van explicar el concepte del reg deficitari i van donar unes sugerències de com calcular-lo. El Jose Veiga va parlar del tema de protecció antigelada en fruiters i moment òptim per la seva posada en marxa.

Va ser una trobada molt profitosa i inspiradora, que es va finalitzar amb un torn de preguntes. ⁠

Moltes gràcies a tots els participants, esperem que us haguem pogut aclarir tots els dubtes.⁠

Així mateix el nostre més sincer agraïment a l’Ajuntament de Sunyer @ajntsunyer per donar-nos aquesta oportunitat!⁠

No us apureu si no vàreu poder assistir a la xerrada, a continuació podreu trobar les seves presentacions. 

Teniu més preguntes? No dubteu posar-vos en contacte amb els nostres enginyers!

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca