Solucions totals per al reg

Som especialistes en instal·lacions de reg per al sector agrícola: comercialització de material de reg, planificació de projectes, execució d’obra i manteniment.

Duem a terme tota mena de sistemes de reg: degoteig, aspersió, estacions de bombament, comunitats de regants, filtració, automatisme, regs de jardineria, xarxes d’aigua potable, piscines i tractament d’aigües.

Materials i instal·lacions de reg

Impermeabilització de basses

Obres
hidràuliques

Subministres industrials

Irriga és una societat fundada l’any 1994. La nostra activitat se centra en la venda de material i instal·lació de reg, obres hidràuliques, impermeabilització de basses i subministraments industrials.

Als nostres clients els oferim una cartera de productes molt àmplia i concebuda per donar resposta a totes les seves necessitats, d’acord amb el principi “total solution” (solucions totals).

Oferim un servei altament qualificat per al teu projecte de reg

Coneixem la importància que té una instal·lació de reg per a la rendibilitat de la teva explotació agrícola. Regar no és tan sols abocar-hi aigua, una instal·lació de reg del segle XXI ha d’anar més enllà. Per aquest motiu, a Irriga oferim:

Seguretat

Pots confiar en el teu reg, mai et fallarà. Estudiem cada cas per oferir la solució més adequada a les teves necessitats.

Eficiència

Un objetiu prioritari en el disseny de les nostres instal·lacions és l’estalvi en el consum d’aigua, fertilitzants i energia.

Fàcil maneig

El nostre equip d’enginyeria treballa amb la tecnologia més avançada i s’assegura que les instal·lacions siguin robustes i fàcils de manipular.

Rentabilitat

A les nostres instal·lacions de reg prioritzem el baix manteniment, el mínim consum d’aigua i la màxima productivitat

Tot tipus de material de reg i jardineria al teu abast

A Lleida disposem d’una botiga de 200 m2 per la venda al detall de material de reg i jardineria. Els nostres tècnics especialitzats us assessoraran en el moment de la compra dels materials. També subministrem el material a peu de finca.

Som distribuidors de marques líder com Hidroten, Naandanjain, Coraplax, Somlo, Hunter, Rain Bird, Galcon, Lombardini, Honda, Deutz, Plasmesur, Samaplast, Uniram, Melisse…

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca