Irriga Industrial Solutions tenim un alt compromís amb els nostres clients i els oferim un tracte personalitzat. Posem a la seva disposició la nostra experiència de més de 17 anys en el sector del subministrament industrial, durant els quals ens hem especialitzat en l’àmbit de la protecció individual. Volem, en definitiva, oferir-los la millor de les opcions, tant econòmicament com en servei postvenda.

Un servei que no s’acaba en la proposta econòmica i la possible col·laboració, sinó que apostem per una constant millora tant dels productes com de les condicions comercials, enviaments, devolucions, etc. Ens agrada destacar pel nostre afany evolutiu respecte a les relacions amb els nostres clients, buscant sempre la millor relació qualitat/preu entre els nostres proveïdors, fabricadors i col·laboradors, per a després repercutir directament aquestes millores en els nostres clients.

Un submnistrament exclusiu per al seu negoci

Irriga Industrial Solutions, fundada l’any 1994, és una empresa especialista en enginyeria i subministrament de reg. Des de 2016 s’ha unit a Cadena 88 per a ampliar la seva cartera de productes per a la indústria, construcció, instal·ladors i professionals autònoms.

Hem incorporat especialistes del sector i disposem de les millors marques del mercat per a oferir als nostres clients la màxima professionalitat i dedicació.

 

neix la divisió de subministres industrials d'Irriga

anys en el sector del subministrament industrial

  • Soldadura

  • Electricitat

  • Neteja

  • Pintura

  • Jardí

  • Vàlvules

  • EPI i vestuari laboral

  • Taller

  • Construcció

  • Articles ferreteria

Ens agrada destacar pel nostre afany evolutiu

El servei que oferim a Irriga Industrial Solutions no s’acaba en la proposta i possible col·laboració, va molt més enllà:

N

Tracte personalitzat

Som una empresa molt dedicada als nostres clients i al servei postvenda. Prioritzem moltíssim les opinions dels nostres clients i ens podem adaptar al màxim a les seves necessitats i suggeriments (tipus d’embalatge, marcat dels paquets, seguiment de les expedicions, etc.).

Seguint aquestes directrius, projectem, seleccionem els materials i realitzem la teva insta·lació de reg tenint molt en compte la climatologia, el tipus de sòl, aigua, cultiu i altres condicionants que ens proposis.

El nostre departament d’enginyeria és sempre en constant innovació i incorpora les darreres tecnologies de reg testades durant més de 25 anys d’experiència per a proporcionar-te la solució més ajustada a tu.

ca