Ferreteria

Irriga Industrial Solutions va néixer l’any 1997 com a divisió especialitzada en subministraments industrial d’Irriga. L’any 2016 es va unir a Cadena 88 per a ampliar la seva cartera de productes per a la indústria, construcció, instal·ladors i professionals autònoms.

Hem incorporat especialistes del sector i disposem de les millors marques del mercat per a oferir als nostres clients la màxima professionalitat i dedicació.

Un subministrament exclusiu per al seu negoci

Irriga Industrial Solutions tenim un alt compromís amb els nostres clients i els oferim un tracte personalitzat. Posem a la seva disposició la nostra experiència de més de 17 anys en el sector del subministrament industrial, durant els quals ens hem especialitzat en l’àmbit de la protecció individual. Volem, en definitiva, oferir-los la millor de les opcions, tant econòmicament com en servei postvenda.

Un servei que no s’acaba en la proposta econòmica i la possible col·laboració, sinó que apostem per una constant millora tant dels productes com de les condicions comercials, enviaments, devolucions, etc. Ens agrada destacar pel nostre afany evolutiu respecte a les relacions amb els nostres clients, buscant sempre la millor relació qualitat/preu entre els nostres proveïdors, fabricadors i col·laboradors, per a després repercutir directament aquestes millores en els nostres clients.

Troba tot el material que necessites a la nostra botiga!

A Irriga també comptem amb una àmplia gamma de materials i recanvis per poder realitzar la seva instal·lació de reg. Visita’ns al Polígon Industrial Camí dels Frares de Lleida!

 • Soldadura

 • Electricitat

 • Neteja

 • Pintura

 • Jardí

 • Vàlvules

 • EPI i vestuari laboral

 • Taller

 • Construcció

 • Articles ferreteria

   

 • Roba laboral

 • Calçat
 • Epis
 • Eines
 • Complements per a l’agricultura i la jardineria

Fes les teves compres online!

Fes clic aquí i fes les teves compres online a través de la botiga online de la prestigiosa cadena de ferreteries Cadena 88. La teva ferreteria de confiança a un clic!

Ens agrada destacar pel nostre afany evolutiu

El servei que oferim a Irriga Industrial Solutions no s’acaba en la proposta i possible col·laboració, va molt més enllà:

N

Tracte personalitzat

Som una empresa molt dedicada als nostres clients i al servei postvenda. Posem en primer lloc les opinions dels nostres clients i ens podem adaptar al màxim a les seves necessitats i suggeriments (tipus d’embalatge, marcat dels paquets, seguiment de les expedicions, etc.).

N

Lliuraments individualitzats

Per cada comanda, confeccionem un full d’Excel amb l’empresa i lloc de lliurament. Separem per operari cada peça i cada talla en bosses individuals i marcades amb nom o número d’operari.

N

Estocs dedicats

Quan s’arribi a l’acord de la quantitat de material a servir, Irriga es compromet a tenir una quantitat mínima acordada amb el client.

N

Devolucions

Les devolucions per canvi de talla tindran un cost mínim de transport, però els canvis per error o peça trencada no tindran cap cost afegit i Irriga es farà càrrec de les despeses de transport i canvi.

N

Dossier de fitxes tècniques

Irriga realitza un dossier amb les fitxes de cada producte perquè els nostres clients puguin consultar en tot moment les normatives.

N

Mostres

Podem lliurar mostres sense càrrec als centres que ens digui el client perquè provi i triï les talles de cada producte, si és necessari. Tot sense cap cost addicional. Podem gestionar des d’Irriga tots els centres de lliurament de material, realitzant una fulla Excel a gust de cada lloc de lliurament.

N

Enviaments 24-48 h

Els lliuraments d’1 a 2 caixes s’enviaran per MRW. Els lliuraments de 3 o més caixes per DHL. En cap cas es cobrarà un cost addicional per lliurar les comandes. Les dues empreses ofereixen la possibilitat de fer el seguiment de les expedicions en temps real. Podem enviar un justificant adjunt al nostre albarà del material lliurat, si el nostre client ho desitja.

N

Orientats al millor servei

Situada en la capital de província de Lleida per a oferir cobertura als professionals de la zona i àmbit nacional, Irriga industrial solutions li proposa utilitzar les seves instal·lacions com a magatzem particular i evitar la càrrega de costosos estocs al seu negoci. Oferim un ampli horari comercial, tracte personalitzat, les millors condicions comercials i un equip humà qualificat que es troba al seu servei per a prestar-li la col·laboració que precisi.

Et truquem nosaltres! Demana més informació sense compromís

ca