Notícies

Posada en marxa a la CR Terra Alta

28 maig, 2024 | Corporatiu

Els treballs del nostre equip d’IRRIGA per a la Comunitat de Regants de la Zona Oriental de la Terra Alta ja donen els seus primers fruits!

Aquest mes de maig de 2024, es posa en marxa el telecontrol de la 1a fase!

La complexa orografia del territori ha requerit estudis i una instal·lació rigorosa per cobrir totes les parcel·les.

Hem realitzat:

 

Canvi de vàlvules i col·lectors, entre altres, en aprox. 350 hidrants. Estan controlades per un sistema de tele-control aplicat a tota la zona oriental de reg de la Terra Alta.
Instal·lació d'un sistema intel·ligent que es gestiona des de l'oficina de regants.

Aquest canvi permetrà a 3600ha beneficiar-se d’un millor control de la quantitat d’aigua que es gasta per minut. Repercutirà en una gestió molt més eficient de la mateixa. Permetrà  una detecció ràpida si no instantània de possibles avaries i/o fuites.

#SolucionsIntegralsPerALesComunitatsDeRegants

Notícies recents

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

 Agronic no funcionaTot i que el teclat no funcioni, l’equip continua funcionant perfectament. Aquest problema possiblement es deu al sistema de protecció contra sobretensions de l’Agrònic, que desconnecta el teclat i la pantalla. La solució Opció 1 L’empresa Progrés...

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

ca