Notícies

JORNADA TÈCNICA: sistemes de reg per degoteig enterrat i de superfície – LA MILLOR SOLUCIÓ PER FER FRONT A LA SEQUERA

28 febr., 2024 | Corporatiu

Descobreix com aprofitar al màxim cada gota d’aigua per optimitzar el consum i maximitzar la producció agrícola durant la jornada tècnica que estem organitzant!

🗓️ DIJOUS 7 DE MARÇ 2024
🕒 Horari: 19.00 – 20.30h
📍 Lloc: Sala de Vídeo de l’Ajuntament de l’Albagés

Durant aquesta jornada, explorarem l’impacte crucial d’un disseny ben realitzat i la selecció precisa dels materials adequats, entre altres factors claus, per a una gestió hídrica òptima i eficaç en aquests temps complicats de sequera. A més, oferirem consells pràctics per millorar l’eficiència de les vostres instal·lacions i estarem a la vostra disposició per respondre qualsevol dubte o pregunta que tingueu.

📌 Aquesta jornada és gratuïta, però les places són limitades. Us preguem que feu una inscripció prèvia per WhatsApp al número: 663 660 448.

Notícies recents

COMUNITATS DE REGANTS: FINS A 3.500.000€ D’AJUTS DEL GOVERN!

COMUNITATS DE REGANTS: FINS A 3.500.000€ D’AJUTS DEL GOVERN!

Tenim bones notícies: ajuts per a comunitats de regants el Govern ha aprovat la destinació de 53 milions d’euros en ajuts per a la millora i modernització de les xarxes de regadius! La vostra comunitat de regants també podria ser beneficiària! No perdeu aquesta...

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

El teclat de l’Agrònic 2500 no funciona i no s’activa la pantalla

 Agronic no funcionaTot i que el teclat no funcioni, l’equip continua funcionant perfectament. Aquest problema possiblement es deu al sistema de protecció contra sobretensions de l’Agrònic, que desconnecta el teclat i la pantalla. La solució Opció 1 L’empresa Progrés...

ca