Notícies

JORNADA TÈCNICA: sistemes de reg per degoteig enterrat i de superfície – LA MILLOR SOLUCIÓ PER FER FRONT A LA SEQUERA

28 febr., 2024 | Corporatiu

Descobreix com aprofitar al màxim cada gota d’aigua per optimitzar el consum i maximitzar la producció agrícola durant la jornada tècnica que estem organitzant!

🗓️ DIJOUS 7 DE MARÇ 2024
🕒 Horari: 19.00 – 20.30h
📍 Lloc: Sala de Vídeo de l’Ajuntament de l’Albagés

Durant aquesta jornada, explorarem l’impacte crucial d’un disseny ben realitzat i la selecció precisa dels materials adequats, entre altres factors claus, per a una gestió hídrica òptima i eficaç en aquests temps complicats de sequera. A més, oferirem consells pràctics per millorar l’eficiència de les vostres instal·lacions i estarem a la vostra disposició per respondre qualsevol dubte o pregunta que tingueu.

📌 Aquesta jornada és gratuïta, però les places són limitades. Us preguem que feu una inscripció prèvia per WhatsApp al número: 663 660 448.

Notícies recents

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Per aconseguir un rendiment òptim i una distribució uniforme de l'aigua a la teva parcel·la durant la campanya de reg, és essencial realitzar el manteniment preventiu de la teva instal·lació de reg abans de començar. Això ajudarà a evitar possibles danys i garantirà...

ca