Notícies

APROFITA AL MÀXIM EL TEU AGRÒNIC 2500 – formació tècnica!

16 febr., 2024 | Corporatiu

Estàs a punt de revelar el potencial ocult de l’Agrònic 2500, el programador complet, dissenyat per al control del reg, fertilització, bombament i neteja de filtres, amb detecció d’avaries i un exhaustiu registre d’esdeveniments i històric d’acumulats.

No deixis passar l’oportunitat de convertir-te en un expert d’aquesta eina i millorar l’eficiència en la gestió diària de la teva finca! Uneix-te a nosaltres en la nostra formació tècnica, on l’enginyera agrònoma Sonia Buil compartirà tots els secrets d’aquest programador.

APROFITA AL MÀXIM EL TEU AGRÒNIC 2500
formació tècnica

🗓️ QUAN: Divendres, 1 de març del 2024
🕐 HORARI: 17:30h – 19:00h
📍 UBICACIÓ: IRRIGA
👩‍💼 PONENT: Enginyera agrònoma Sònia
🎟️ ENTRADA: 10€

Les places són limitades a un màxim de 10 persones!

No esperis més per reservar la teva plaça! 

Per inscriure’t, envia un WhatsApp al número: 663 660 448.

En cas de superar la capacitat, mirarem d’organitzar una segona sessió per assegurar que ningú es quedi sense participar.

Notícies recents

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Per aconseguir un rendiment òptim i una distribució uniforme de l'aigua a la teva parcel·la durant la campanya de reg, és essencial realitzar el manteniment preventiu de la teva instal·lació de reg abans de començar. Això ajudarà a evitar possibles danys i garantirà...

ca