Notícies

Descobreix el nostre nou catàleg

2 gen., 2024 | Corporatiu

Ens embarquem amb entusiasme en el 2024, carregats d’energia positiva, nous reptes i idees renovades que dibuixen el camí cap a un futur inspirador.

Acompanyant aquesta visió, et presentem amb orgull el nostre recent catàleg, portador de noves oportunitats i solucions innovadores.

 

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca