Notícies

Bon Nadal

20 des., 2023 | Corporatiu

Amb l’esperit nadalenc en l’aire, volem estendre les nostres més càlides felicitacions a tu i als teus estimats aquesta temporada de festes.


Mirant Cap al Futur Amb Esperança

Aquest any ha suposat desafiaments, especialment amb la sequera, però mirem cap al futur amb esperança i determinació. Som el vostre soci dedicat, assegurant-nos que cada gota d’aigua sigui utilitzada amb saviesa i que cada esforç sigui recompensat.


Desitjant-vos en Aquesta Temporada de Festes

Que tingueu unes festes plenes de calidesa, esperança i moments especials amb els éssers estimats. Desitgem que el 2024 us porti noves oportunitats, alegria i una generosa dotació d’aigua per als vostres camps.

 

Amb tot el nostre suport,

 

tot l’equip de IRRIGA

Mira el vídeo resum de l’any 2023 de IRRIGA

Aprofitem per recordar-vos l’horari de la nostra botiga pels propers dies:

22, 23, 27 de desembre – la botiga estarà tancada per inventari
28 i 29 de desembre – 07.30-13.30/15.00-19.00h
30 de desembre – 09.00-13.00h

Notícies recents

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Per aconseguir un rendiment òptim i una distribució uniforme de l'aigua a la teva parcel·la durant la campanya de reg, és essencial realitzar el manteniment preventiu de la teva instal·lació de reg abans de començar. Això ajudarà a evitar possibles danys i garantirà...

ca