Notícies

Bon Nadal

20 des., 2023 | Corporatiu

Amb l’esperit nadalenc en l’aire, volem estendre les nostres més càlides felicitacions a tu i als teus estimats aquesta temporada de festes.


Mirant Cap al Futur Amb Esperança

Aquest any ha suposat desafiaments, especialment amb la sequera, però mirem cap al futur amb esperança i determinació. Som el vostre soci dedicat, assegurant-nos que cada gota d’aigua sigui utilitzada amb saviesa i que cada esforç sigui recompensat.


Desitjant-vos en Aquesta Temporada de Festes

Que tingueu unes festes plenes de calidesa, esperança i moments especials amb els éssers estimats. Desitgem que el 2024 us porti noves oportunitats, alegria i una generosa dotació d’aigua per als vostres camps.

 

Amb tot el nostre suport,

 

tot l’equip de IRRIGA

Mira el vídeo resum de l’any 2023 de IRRIGA

Aprofitem per recordar-vos l’horari de la nostra botiga pels propers dies:

22, 23, 27 de desembre – la botiga estarà tancada per inventari
28 i 29 de desembre – 07.30-13.30/15.00-19.00h
30 de desembre – 09.00-13.00h

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca