Notícies

Et convidem a la Jornada Fructícola a Mollerussa

3 oct., 2023 | Corporatiu

18-19 d’octubre estarem a la Jornada Fructícola a Mollerussa!
Vindràs a veure’ns?

 

La persistència de la sequera i les gelades de primavera han malmès la producció de fruita dolça a gran part de Catalunya. Voleu saber com gestionar aquesta situació i minimitzar possibles danys l’any que ve? Conèixer eines i materials per minimitzar el consum de l’aigua? Quines opcions teniu per captar- i emmagatzemar-la? O simplement busqueu recomanacions per millorar l’eficiència del vostre sistema de reg? Veniu a la Finca Experimental d’IRTA a Mollerussa i us donarem resposta a tots els dubtes que tingueu!

 

La jornada és gratuïta però és necessari inscriure’s prèviament en aquest enllaç:

T’HI ESPEREM!

Queden

Dia(s)

:

Hora(s)

:

Minut(s)

:

Segon(s)

 

————————-

 

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca