Notícies

El projecte del Circuit de Barcelona Catalunya

16 juny, 2023 | Corporatiu

IRRIGA va participar en l’execució de les obres al CIRCUIT DE BARCELONA CATALUNYA.

Vam ser responsables de la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable amb l’objectiu de proporcionar un cabal necessari per a totes les instal·lacions.

Vam connectar la xarxa municipal de Montmeló amb el dipòsit d’emmagatzematge existent ubicat en les instal·lacions del circuit, mitjançant un tub de polietilè d’alta densitat DN200 PN10. Vam col·locar també altres elements necessaris (vàlvules, purgadors, comptadors, entre altres) per garantir el correcte funcionament de la nova xarxa.

Mireu el vídeo:

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca