Notícies

El projecte del Circuit de Barcelona Catalunya

16 juny, 2023 | Corporatiu

IRRIGA va participar en l’execució de les obres al CIRCUIT DE BARCELONA CATALUNYA.

Vam ser responsables de la millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable amb l’objectiu de proporcionar un cabal necessari per a totes les instal·lacions.

Vam connectar la xarxa municipal de Montmeló amb el dipòsit d’emmagatzematge existent ubicat en les instal·lacions del circuit, mitjançant un tub de polietilè d’alta densitat DN200 PN10. Vam col·locar també altres elements necessaris (vàlvules, purgadors, comptadors, entre altres) per garantir el correcte funcionament de la nova xarxa.

Mireu el vídeo:

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca