Notícies

T’invitem a esmorzar!

15 juny, 2023 | Corporatiu

Comença la Revetlla de Sant Joan amb IRRIGA!

Et convidem a esmorzar 🍰 una deliciosa coca de Sant Joan, ☕ un saborós cafè…i emporta’t 🧢 una gorra de regal!⁠

Quan: el divendres 23 de juny

Hora: 08.30 – 13.30h

Lloc: la botiga de reg d’IRRIGA

No t’ho pots perdre! T’esperem!⁠
.⁠

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca