Notícies

T’invitem a esmorzar!

15 juny, 2023 | Corporatiu

Comença la Revetlla de Sant Joan amb IRRIGA!

Et convidem a esmorzar 🍰 una deliciosa coca de Sant Joan, ☕ un saborós cafè…i emporta’t 🧢 una gorra de regal!⁠

Quan: el divendres 23 de juny

Hora: 08.30 – 13.30h

Lloc: la botiga de reg d’IRRIGA

No t’ho pots perdre! T’esperem!⁠
.⁠

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca