Notícies

Decisions dràstiques davant la sequera

4 maig, 2023 | Corporatiu

La situació excepcional de sequera que estem vivint aquest any continua obligant a prendre decisions dràstiques. El Canal de Segarra-Garrigues va tancar aquest cap de setmana i a partir d’ara s’obrirà només per mantenir els arbres fruiters i sota petició de cadascun dels regants (trucant al número 973 502 020). També s’informarà del volum màxim que li correspon a cada regant.⁠

Aquesta mesura afecta a unes 7.300 hectàrees de les comarques de Garrigues, Noguera, Urgell, Segarra i Segrià, que cultiven uns 2.000 agricultors (més 50 000 ha de cultius del Canal d’Urgell).⁠

Davant d’aquesta situació, us aconsellem parlar amb algun agrònom especialitzat en fructicultura perquè us ajudi a gestionar adequadament la càrrega de fruita i calcular la dosi correcta de l’abonat, apropiades per aquestes noves condicions i la quantitat de l’aigua que disposeu.⁠

Us deixem també un enllaç d’una eina molt útil, on podeu rebre recomanacions de reg/reg deficitari en funció del tipus de l’arbre, sistema de reg i altres condicionants.⁠

A IRRIGA tenim l’equip propi d’enginyers agrònoms que us poden donar un cop de mà per millorar l’eficiència del vostre sistema de reg, en cas que ho necessiteu.⁠

Us podem ajudar amb alguna cosa més? Feu-nos-ho saber! Compteu amb nosaltres!⁠

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca