Notícies

Decisions dràstiques davant la sequera

4 maig, 2023 | Corporatiu

La situació excepcional de sequera que estem vivint aquest any continua obligant a prendre decisions dràstiques. El Canal de Segarra-Garrigues va tancar aquest cap de setmana i a partir d’ara s’obrirà només per mantenir els arbres fruiters i sota petició de cadascun dels regants (trucant al número 973 502 020). També s’informarà del volum màxim que li correspon a cada regant.⁠

Aquesta mesura afecta a unes 7.300 hectàrees de les comarques de Garrigues, Noguera, Urgell, Segarra i Segrià, que cultiven uns 2.000 agricultors (més 50 000 ha de cultius del Canal d’Urgell).⁠

Davant d’aquesta situació, us aconsellem parlar amb algun agrònom especialitzat en fructicultura perquè us ajudi a gestionar adequadament la càrrega de fruita i calcular la dosi correcta de l’abonat, apropiades per aquestes noves condicions i la quantitat de l’aigua que disposeu.⁠

Us deixem també un enllaç d’una eina molt útil, on podeu rebre recomanacions de reg/reg deficitari en funció del tipus de l’arbre, sistema de reg i altres condicionants.⁠

A IRRIGA tenim l’equip propi d’enginyers agrònoms que us poden donar un cop de mà per millorar l’eficiència del vostre sistema de reg, en cas que ho necessiteu.⁠

Us podem ajudar amb alguna cosa més? Feu-nos-ho saber! Compteu amb nosaltres!⁠

Notícies recents

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG L'aigua de reg després de la filtració de 120 micres o 120 meihs porta en suspensió partícules de matèria inorgànica (argiles, llims i sorra), substàncies minerals dissoltes (calci, ferro,…), també matèria orgànica viva i...

Pellet d’alta qualitat al millor preu

Pellet d’alta qualitat al millor preu

ET PROPOSEM QUALITAT I ESTALVI! PELLET LLEIDA PÈL.LET PREMIUM ARA NOMÉS 5.99€ / 1 SAC INDIVIDUAL DE 15KG! PREFEREIXES 1 PALET SENCER (77SACS)? ET SORTIRÀ ENCARA MÉS ECONÒMIC 5.70€ / SAC! * EL PREU NO INCLOU 5% D'IVAPèl·let 100% ecològic amb certificat A-Plus A1PELLET...

T’has perdut la nostra ponència de la fira de Sant Miquel?

T’has perdut la nostra ponència de la fira de Sant Miquel?

T'has perdut les nostres xerrades que vam fer durant la Fira de Sant Miquel? No et preocupis. Les podràs trobar a continuació:Transformació d’un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d’èxit al canal d’Urgell. Ponent: SoniaEls pous com a alternativa. Disseny del...

ca