Notícies

Encara existeix risc de les gelades!

15 març, 2023 | Corporatiu

🌱☀️Ja s’olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades!

Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava aprop de 0, a 2-3 graus positius per culpa de la humitat elevada. Vigileu i esteu atents dels vostres psicròmetres!

🙋‍♂️Penseu, que amb els nostres sensors – psicròmetres automàtics ho tindreu fàcil, ja que us enviaran alertes al mòbil quan hi hagi risc. Us ajudaran a protegir els vostres cultius.

temperatura humida, risk de les delades, delades, protecció de cultius

Més informació sobre els psicròmetres automàtics:

protecció de cultius, risc de gelades

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

NO BAIXEU LA GUÀRDIA!

NO BAIXEU LA GUÀRDIA!

Ja s'apropa la primavera!No baixeu la guàrdia, perquè el risc de gelades pot posar amb perill la collita dels vostres arbres fruiters. Per tenir el sistema a punt, cal fer el manteniment adequat. L’heu fet ja? Si no ho heu fet, no us apureu, encara hi sou a temps!...

ca