Notícies

Encara existeix risc de les gelades!

15 març, 2023 | Corporatiu

🌱☀️Ja s’olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades!

Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava aprop de 0, a 2-3 graus positius per culpa de la humitat elevada. Vigileu i esteu atents dels vostres psicròmetres!

🙋‍♂️Penseu, que amb els nostres sensors – psicròmetres automàtics ho tindreu fàcil, ja que us enviaran alertes al mòbil quan hi hagi risc. Us ajudaran a protegir els vostres cultius.

temperatura humida, risk de les delades, delades, protecció de cultius

Més informació sobre els psicròmetres automàtics:

protecció de cultius, risc de gelades

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca