Notícies

Encara existeix risc de les gelades!

15 març, 2023 | Corporatiu

🌱☀️Ja s’olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades!

Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava aprop de 0, a 2-3 graus positius per culpa de la humitat elevada. Vigileu i esteu atents dels vostres psicròmetres!

🙋‍♂️Penseu, que amb els nostres sensors – psicròmetres automàtics ho tindreu fàcil, ja que us enviaran alertes al mòbil quan hi hagi risc. Us ajudaran a protegir els vostres cultius.

temperatura humida, risk de les delades, delades, protecció de cultius

Més informació sobre els psicròmetres automàtics:

protecció de cultius, risc de gelades

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca