Notícies

Executem el projecte de modernització de la xarxa de reg de la Terra Alta

3 març, 2023 | Corporatiu

Ens enorgulleix compartir amb vosaltres que IRRIGA ha començat a executar el projecte de modernització de la xarxa de reg a la zona oriental de la Terra Alta.

La nostra feina consisteix en:

Canvi de vàlvules i col·lectors, entre altres, en aprox. 300 hidrants. Estaràn controlades per un sistema de tele-control aplicat a tota la zona oriental de reg de la Terra Alta.

Instal·lació d'un sistema intel·ligent que serà gestionat des de l'oficina de regants.

Aquest canvi permetrà a 3600ha beneficiar-se d’un millor control de la quantitat d’aigua que es gasta per minut. Repercutirà en una gestió molt més eficient de la mateixa. Permetrà  una detecció ràpida si no instantània de possibles avaries i/o fuites.

El projecte té un cost de 2 700 000eur (subvencionat en un 50%) i la seva finalització està prevista pel setembre 2024.

Ahir la televisió de Catalunya TV3 n’oferia un breu reportatge. Aquí us l’ensenyem!

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca