Notícies

Executem el projecte de modernització de la xarxa de reg de la Terra Alta

3 març, 2023 | Corporatiu

Ens enorgulleix compartir amb vosaltres que IRRIGA ha començat a executar el projecte de modernització de la xarxa de reg a la zona oriental de la Terra Alta.

La nostra feina consisteix en:

Canvi de vàlvules i col·lectors, entre altres, en aprox. 300 hidrants. Estaràn controlades per un sistema de tele-control aplicat a tota la zona oriental de reg de la Terra Alta.

Instal·lació d'un sistema intel·ligent que serà gestionat des de l'oficina de regants.

Aquest canvi permetrà a 3600ha beneficiar-se d’un millor control de la quantitat d’aigua que es gasta per minut. Repercutirà en una gestió molt més eficient de la mateixa. Permetrà  una detecció ràpida si no instantània de possibles avaries i/o fuites.

El projecte té un cost de 2 700 000eur (subvencionat en un 50%) i la seva finalització està prevista pel setembre 2024.

Ahir la televisió de Catalunya TV3 n’oferia un breu reportatge. Aquí us l’ensenyem!

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

NO BAIXEU LA GUÀRDIA!

NO BAIXEU LA GUÀRDIA!

Ja s'apropa la primavera!No baixeu la guàrdia, perquè el risc de gelades pot posar amb perill la collita dels vostres arbres fruiters. Per tenir el sistema a punt, cal fer el manteniment adequat. L’heu fet ja? Si no ho heu fet, no us apureu, encara hi sou a temps!...

ca