Notícies

Executem el projecte de modernització de la xarxa de reg de la Terra Alta

3 març, 2023 | Corporatiu

Ens enorgulleix compartir amb vosaltres que IRRIGA ha començat a executar el projecte de modernització de la xarxa de reg a la zona oriental de la Terra Alta.

La nostra feina consisteix en:

Canvi de vàlvules i col·lectors, entre altres, en aprox. 300 hidrants. Estaràn controlades per un sistema de tele-control aplicat a tota la zona oriental de reg de la Terra Alta.

Instal·lació d'un sistema intel·ligent que serà gestionat des de l'oficina de regants.

Aquest canvi permetrà a 3600ha beneficiar-se d’un millor control de la quantitat d’aigua que es gasta per minut. Repercutirà en una gestió molt més eficient de la mateixa. Permetrà  una detecció ràpida si no instantània de possibles avaries i/o fuites.

El projecte té un cost de 2 700 000eur (subvencionat en un 50%) i la seva finalització està prevista pel setembre 2024.

Ahir la televisió de Catalunya TV3 n’oferia un breu reportatge. Aquí us l’ensenyem!

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca