Notícies

IDEES DE REGAL

7 des., 2022 | Corporatiu

Encara no tens ni idea que regalar aquest Nadal?

No et preocupis! Al següent catàleg trobaràs tot el que necessites:

Tens preguntes o vols fer la teva comanda?

Truca’ns al 608 993 445 o envia’ns un correu al: compres@irriga.es.

Notícies recents

Sistemes antigelada en fruiters

Sistemes antigelada en fruiters

Les gelades són un problema molt seriós per les explotacions agrícoles, pels danys que provoquen als cultius. Les gelades de principis d’abril de l'any passat  són un bon exemple. Van deixar al sector fructícola molt afectat i amb moltes incògnites a resoldre. Imatge...

Enquestes

Enquestes

Un any més, gràcies per la vostra confiança!   Ens ajudeu a millorar?  Sisplau, contesteu una breu enquesta!   És fonamental per a nosaltres conèixer la vostra opinió i suggeriments per avançar en benefici vostre, els nostres clients.Per tant, us agrairem...

ca