Notícies

Coberta flotant per les basses de purins

22 nov., 2022 | Corporatiu

OFERIM UN NOU SERVEI:
COBERTA FLOTANT
COBERTA PER LES BASSES DE REG, PURINS….

compleix normativa MTD i ISO20887
làmina reforçada (tricapa)

polipropilè – malla de polièster – polièster/polipropilè

espessor mínimo 1.2mm
alta resistencia als raigs UV
flexible
estabilitat tèrmica
una solució econòmica

mira el vídeo

coberta flotant

Descarga el fitxer:

Voleu saber-ne més detalls sobre la COBERTA DE LES BASSES? 

Poseu-vos en contacte amb els nostres enginyers al tel. 973 25 78 63 o vía whatsapp.

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca