Notícies

Coberta flotant per les basses de purins

22 nov., 2022 | Corporatiu

OFERIM UN NOU SERVEI:
COBERTA FLOTANT
PER LES BASSES DE REG, PURINS….

compleix normativa MTD i ISO20887
làmina reforçada (tricapa)

polipropilè – malla de polièster – polièster/polipropilè

espessor mínimo 1.2mm
alta resistencia als raigs UV
flexible
estabilitat tèrmica
una solució econòmica

mira el vídeo

coberta flotant

Descarga el fitxer:

Notícies recents

Jornada Tècnica del Porcí d’Alcarràs

Jornada Tècnica del Porcí d’Alcarràs

Us convidem a la Jornada Técnica del Porcí d'Alcarràs, on estarem presents! Vindràs?El sector porcí és estructural i vertebrador en el nostre territori. Tot i això, ens veiem immersos en una situació global canviant i ens hem d’adaptar als nous reptes,...

JORNADA TÈCNICA: Autoconsum d’energia fotovoltaica en regadius.

JORNADA TÈCNICA: Autoconsum d’energia fotovoltaica en regadius.

Demà 17.11.22 estarem presents a la jornada tècnica a Tàrrega: AUTOCONSUM D'ENERGIA FOTOVOLTAICA EN REGADIUS. Vindràs a saludar-nos?👋 En l’escenari actual amb uns preus de l’energia desmesurats i amb una gran incertesa sobre la seva evolució, molts regants es...

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG L'aigua de reg després de la filtració de 120 micres o 120 meihs porta en suspensió partícules de matèria inorgànica (argiles, llims i sorra), substàncies minerals dissoltes (calci, ferro,…), també matèria orgànica viva i...

ca