Notícies

JORNADA TÈCNICA: Autoconsum d’energia fotovoltaica en regadius.

16 nov., 2022 | Corporatiu

Demà 17.11.22 estarem presents a la jornada tècnica a Tàrrega:

AUTOCONSUM D’ENERGIA FOTOVOLTAICA EN REGADIUS.

Vindràs a saludar-nos?👋

En l’escenari actual amb uns preus de l’energia desmesurats i amb una gran incertesa sobre la seva evolució, molts regants es plantegen l’autoconsum d’energia fotovoltaica com una alternativa que permeti garantir un preu sostenible de l’aigua.

Es planteja la present jornada per tal d’exposar la normativa actual i les tramitacions administratives a realitzar, així com les possibilitats a nivell tecnològic. Tot amb l’objectiu de facilitar la presa de decisions sobre el tipus d’instal·lacions a fer per part dels promotors.

LLOC: Escola Agrària de Tàrrega Av. Tarragona, s/n 25300 Tàrrega

Vols participar?

Fes la teva inscripció aquí: 

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA JORNADA: PROGRAMA

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca