Notícies

JORNADA TÈCNICA: Autoconsum d’energia fotovoltaica en regadius.

16 nov., 2022 | Corporatiu

Demà 17.11.22 estarem presents a la jornada tècnica a Tàrrega:

AUTOCONSUM D’ENERGIA FOTOVOLTAICA EN REGADIUS.

Vindràs a saludar-nos?👋

En l’escenari actual amb uns preus de l’energia desmesurats i amb una gran incertesa sobre la seva evolució, molts regants es plantegen l’autoconsum d’energia fotovoltaica com una alternativa que permeti garantir un preu sostenible de l’aigua.

Es planteja la present jornada per tal d’exposar la normativa actual i les tramitacions administratives a realitzar, així com les possibilitats a nivell tecnològic. Tot amb l’objectiu de facilitar la presa de decisions sobre el tipus d’instal·lacions a fer per part dels promotors.

LLOC: Escola Agrària de Tàrrega Av. Tarragona, s/n 25300 Tàrrega

Vols participar?

Fes la teva inscripció aquí: 

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA JORNADA: PROGRAMA

Notícies recents

Coberta flotant per les basses de purins

Coberta flotant per les basses de purins

OFERIM UN NOU SERVEI: COBERTA FLOTANT PER LES BASSES DE REG, PURINS....polipropilè - malla de polièster - polièster/polipropilèmira el vídeo coberta flotantDescarga el fitxer:

Jornada Tècnica del Porcí d’Alcarràs

Jornada Tècnica del Porcí d’Alcarràs

Us convidem a la Jornada Técnica del Porcí d'Alcarràs, on estarem presents! Vindràs?El sector porcí és estructural i vertebrador en el nostre territori. Tot i això, ens veiem immersos en una situació global canviant i ens hem d’adaptar als nous reptes,...

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG L'aigua de reg després de la filtració de 120 micres o 120 meihs porta en suspensió partícules de matèria inorgànica (argiles, llims i sorra), substàncies minerals dissoltes (calci, ferro,…), també matèria orgànica viva i...

ca