Notícies

JORNADA TÈCNICA: Autoconsum d’energia fotovoltaica en regadius.

16 nov., 2022 | Corporatiu

Demà 17.11.22 estarem presents a la jornada tècnica a Tàrrega:

AUTOCONSUM D’ENERGIA FOTOVOLTAICA EN REGADIUS.

Vindràs a saludar-nos?👋

En l’escenari actual amb uns preus de l’energia desmesurats i amb una gran incertesa sobre la seva evolució, molts regants es plantegen l’autoconsum d’energia fotovoltaica com una alternativa que permeti garantir un preu sostenible de l’aigua.

Es planteja la present jornada per tal d’exposar la normativa actual i les tramitacions administratives a realitzar, així com les possibilitats a nivell tecnològic. Tot amb l’objectiu de facilitar la presa de decisions sobre el tipus d’instal·lacions a fer per part dels promotors.

LLOC: Escola Agrària de Tàrrega Av. Tarragona, s/n 25300 Tàrrega

Vols participar?

Fes la teva inscripció aquí: 

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA JORNADA: PROGRAMA

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca