Notícies

JORNADA TÈCNICA: Autoconsum d’energia fotovoltaica en regadius.

16 nov., 2022 | Corporatiu

Demà 17.11.22 estarem presents a la jornada tècnica a Tàrrega:

AUTOCONSUM D’ENERGIA FOTOVOLTAICA EN REGADIUS.

Vindràs a saludar-nos?👋

En l’escenari actual amb uns preus de l’energia desmesurats i amb una gran incertesa sobre la seva evolució, molts regants es plantegen l’autoconsum d’energia fotovoltaica com una alternativa que permeti garantir un preu sostenible de l’aigua.

Es planteja la present jornada per tal d’exposar la normativa actual i les tramitacions administratives a realitzar, així com les possibilitats a nivell tecnològic. Tot amb l’objectiu de facilitar la presa de decisions sobre el tipus d’instal·lacions a fer per part dels promotors.

LLOC: Escola Agrària de Tàrrega Av. Tarragona, s/n 25300 Tàrrega

Vols participar?

Fes la teva inscripció aquí: 

CONSULTA EL PROGRAMA DE LA JORNADA: PROGRAMA

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca