Notícies

Reg en vinya

27 oct., 2022 | Corporatiu

Sabeu que Espanya és el tercer productor mundial i el segon exportador mundial de vi.

I Catalunya és la cinquena comunitat autònoma en superfície de vinya amb 55.118 hectàrees (5,77% del total)!

Ja veieu, el sector vitivinícola te un paper important a les nostres terres i, per tant, és crucial cuidar bé aquest cultiu i utilitzar el sistema de reg més adequat per millorar la qualitat del fruit i maximitzar-ne la producció.

reg en vinya, vi,

És cert, que el cultiu de vinya té una gran resistència a la sequera i l’estrès hídric. Però per obtenir un fruit de qualitat el reg és fonamental.

 

REG EN VINYA 

A IRRIGA, per la vinya, us recomanem sistemes de reg per degoteig amb una línia per fila de cultiu. Cada finca té les seves necessitats i peculiaritats que primer s’hauria d’estudiar i a posteriori preparar un disseny de reg amb tots els detalls tècnics. De totes formes, habitualment es fan servir els goters de 2.2l/h col·locats cada 60-100cm. Les manegues es poden enterrar o penjar – però això ja us explicarem amb un altre article.

 

És rellevant també, anar fent el seguiment del sistema, analitzar les dades obtingudes dels sensors instal·lats i optimitzar el seu ús en la gestió del reg en vinya, com a eina de suport a la decisió.

 

 

 

Vols saber-ne més?

 

 Contacta amb nosaltres!

 

tel 973 25 78 63

O vine a la nostra botiga de reg!

Ens trobaràs al P.I. Camí dels Frares a Lleida

 

 

Notícies recents

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG

MANTENIMENT DE CANONADES AMB EMISSORS DE REG L'aigua de reg després de la filtració de 120 micres o 120 meihs porta en suspensió partícules de matèria inorgànica (argiles, llims i sorra), substàncies minerals dissoltes (calci, ferro,…), també matèria orgànica viva i...

Pellet d’alta qualitat al millor preu

Pellet d’alta qualitat al millor preu

ET PROPOSEM QUALITAT I ESTALVI! PELLET LLEIDA PÈL.LET PREMIUM ARA NOMÉS 5.99€ / 1 SAC INDIVIDUAL DE 15KG! PREFEREIXES 1 PALET SENCER (77SACS)? ET SORTIRÀ ENCARA MÉS ECONÒMIC 5.70€ / SAC! * EL PREU NO INCLOU 5% D'IVAPèl·let 100% ecològic amb certificat A-Plus A1PELLET...

T’has perdut la nostra ponència de la fira de Sant Miquel?

T’has perdut la nostra ponència de la fira de Sant Miquel?

T'has perdut les nostres xerrades que vam fer durant la Fira de Sant Miquel? No et preocupis. Les podràs trobar a continuació:Transformació d’un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d’èxit al canal d’Urgell. Ponent: SoniaEls pous com a alternativa. Disseny del...

ca