Notícies

Reg en vinya

27 oct., 2022 | Corporatiu

Sabeu que Espanya és el tercer productor mundial i el segon exportador mundial de vi.

I Catalunya és la cinquena comunitat autònoma en superfície de vinya amb 55.118 hectàrees (5,77% del total)!

Ja veieu, el sector vitivinícola te un paper important a les nostres terres i, per tant, és crucial cuidar bé aquest cultiu i utilitzar el sistema de reg més adequat per millorar la qualitat del fruit i maximitzar-ne la producció.

reg en vinya, vi,

És cert, que el cultiu de vinya té una gran resistència a la sequera i l’estrès hídric. Però per obtenir un fruit de qualitat el reg és fonamental.

 

REG EN VINYA 

A IRRIGA, per la vinya, us recomanem sistemes de reg per degoteig amb una línia per fila de cultiu. Cada finca té les seves necessitats i peculiaritats que primer s’hauria d’estudiar i a posteriori preparar un disseny de reg amb tots els detalls tècnics. De totes formes, habitualment es fan servir els goters de 2.2l/h col·locats cada 60-100cm. Les manegues es poden enterrar o penjar – però això ja us explicarem amb un altre article.

 

És rellevant també, anar fent el seguiment del sistema, analitzar les dades obtingudes dels sensors instal·lats i optimitzar el seu ús en la gestió del reg en vinya, com a eina de suport a la decisió.

 

 

 

Vols saber-ne més?

 

 Contacta amb nosaltres!

 

tel 973 25 78 63

O vine a la nostra botiga de reg!

Ens trobaràs al P.I. Camí dels Frares a Lleida

 

 

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca