Notícies

Vacances durant la campanya de reg?

20 maig, 2022 | Corporatiu

Vols marxar de vacances però estàs en plena campanya de reg? Ho pots fer amb IRRIGA Control!

Digitalitza la teva finca i la podràs controlar des de qualsevol lloc, a través del mòbil, tauleta o PC. 

Majoria de pagesos ja han començat la campanya de reg d’aquest any. És una feina molt important, però també pot requerir molta dedicació i temps. Per sort,  cada cop són més els agricultors que utilitzen les noves tecnologies per gestionar els seus cultius a distància. I la veritat és que ajuden molt en les seves tasques.

Per aquest motiu, a IRRIGA oferim el servei d’IRRIGA CONTROL, que permet als nostres clients gestionar i programar el reg i la fertirrigació des de la tauleta, PC o mòbil, facilitant la feina diària i fent-la més eficient.

Gràcies a l’aplicació web, som capaços de monitorar remotament el funcionament del programador, veure l’historial de les campanyes anteriors, obtenir dades de sensors i comptadors, rebre alarmes de les incidencies i així reaccionar inmediatament, però també analitzar la informació i prendre les decisions més adequades per optimitzar el reg i maximitzar la producció. És una eina molt útil que sense cap dubte, permet estalviar temps i controlar l’estat de la finca i els seus paràmetres des de qualsevol lloc.

Les seves característiques principals són:

 

reg a distancia, irriga control, control remoto, automatitzacio

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca