Notícies

Vacances durant la campanya de reg?

20 maig, 2022 | Corporatiu

Vols marxar de vacances però estàs en plena campanya de reg? Ho pots fer amb IRRIGA Control!

Digitalitza la teva finca i la podràs controlar des de qualsevol lloc, a través del mòbil, tauleta o PC. 

Majoria de pagesos ja han començat la campanya de reg d’aquest any. És una feina molt important, però també pot requerir molta dedicació i temps. Per sort,  cada cop són més els agricultors que utilitzen les noves tecnologies per gestionar els seus cultius a distància. I la veritat és que ajuden molt en les seves tasques.

Per aquest motiu, a IRRIGA oferim el servei d’IRRIGA CONTROL, que permet als nostres clients gestionar i programar el reg i la fertirrigació des de la tauleta, PC o mòbil, facilitant la feina diària i fent-la més eficient.

Gràcies a l’aplicació web, som capaços de monitorar remotament el funcionament del programador, veure l’historial de les campanyes anteriors, obtenir dades de sensors i comptadors, rebre alarmes de les incidencies i així reaccionar inmediatament, però també analitzar la informació i prendre les decisions més adequades per optimitzar el reg i maximitzar la producció. És una eina molt útil que sense cap dubte, permet estalviar temps i controlar l’estat de la finca i els seus paràmetres des de qualsevol lloc.

Les seves característiques principals són:

 

reg a distancia, irriga control, control remoto, automatitzacio

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca