Notícies

Gran promoció de Maig: INJECTOR DE FERTILITZANT HIDRÀULIC AMIAD

17 maig, 2022 | Corporatiu

Activem una GRAN OFERTA!

 

 

 

INJECTOR DE FERTILITZANT HIDRÀULIC AMIAD (PER GRAVETAT) 

 

només per 550€ / unitat

 

(*preu habitual de la botiga: 933,43€)

 

**preu sense IVA

 

Oferta vàlida fins 31.05.2022 o fi d’existències!

 

No us la deixeu escapar!

 

L’injector de fertilitzant hidràulic d’Amiad està construït amb materials resistents a químics i a la corrosió;

 

No necessita alimentació externa per operar; el seu motor hidràulic s’alimenta per la pressió hidràulica del sistema de reg. L’injector utilitza aquesta pressió com a font d’energia per a la injecció del fertilitzant a les línies de reg pressuritzades. 

 

El consum d’aigua del motor hidràulic és 3 vegades la quantitat del químic injectat i pot produir un cabal d’injecció fins a 320 l/h (1,4 gpm). L’injector ja ve preparat per operar; l’usuari ha de subministrar dues vàlvules manuals: una per al port de propulsió de l’aigua i l’altra per al port d’injecció. També cal connectar una línia de drenat de 25 mm al port d’escapament de l’aigua de l’injector.

 

 

Més detalls tècnics al fitxer:

 

📲📍Visita’ns o truca’ns per fer la teva comanda! Estem a Pol. Ind. Camí dels Frares

tel. 973 25 78 63

 

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca