Notícies

Reg antigelada (feta la xerrada a Sunyer!)

12 maig, 2022 | Corporatiu

El dilluns 9 de maig vam participar en una jornada tècnica organitzada per l’Ajuntament de Sunyer. Sr. Joan Pallé, el nostre enginyer agrònom i gerent d’IRRIGA, va compartir la seva experiència i know-how del tema de protecció antigelada en fruiters.⁠

 

Va ser una trobada molt profitosa i inspiradora, que es va finalitzar amb un torn de preguntes. A més, gràcies a Agromillora, Crisolar i Oficina de Fertilització i Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, vam poder gaudir i aprendre sobre les dejeccions ramaderes i formes de com millorar la producció de fruiters i fer-la més sostenible.

Moltes gràcies a tots els participants, esperem que us haguem pogut aclarir tots els dubtes.

 

Així mateix el nostre més sincer agraïment a l’Ajuntament de Sunyer per donar-nos aquesta oportunitat!

 

No us apureu si no vàreu poder assistir a la xerrada, aquí us deixem la presentació del Joan!

 

 

 

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca