Notícies

Reg antigelada (feta la xerrada a Sunyer!)

12 maig, 2022 | Corporatiu

El dilluns 9 de maig vam participar en una jornada tècnica organitzada per l’Ajuntament de Sunyer. Sr. Joan Pallé, el nostre enginyer agrònom i gerent d’IRRIGA, va compartir la seva experiència i know-how del tema de protecció antigelada en fruiters.⁠

 

Va ser una trobada molt profitosa i inspiradora, que es va finalitzar amb un torn de preguntes. A més, gràcies a Agromillora, Crisolar i Oficina de Fertilització i Acció Climàtica, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya, vam poder gaudir i aprendre sobre les dejeccions ramaderes i formes de com millorar la producció de fruiters i fer-la més sostenible.

Moltes gràcies a tots els participants, esperem que us haguem pogut aclarir tots els dubtes.

 

Així mateix el nostre més sincer agraïment a l’Ajuntament de Sunyer per donar-nos aquesta oportunitat!

 

No us apureu si no vàreu poder assistir a la xerrada, aquí us deixem la presentació del Joan!

 

 

 

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca