Notícies

La xerrada a Sunyer – sistemes de protecció antigelada actius i passius en fruiters.

27 abr., 2022 | Corporatiu

L’Ajuntament de Sunyer organitza una jornada tècnica el proper dilluns 9 de maig: 

INNOVACIÓ I REPTES DE LA FRUCTICULTURA A LA NOSTRA COMARCA

Ens complau ser-hi convidats per tractar el tema de protecció antigelada en fruiters.

Sistema antigelada – una solució molt eficient a l’hora de protegir els cultius i minimitzar danys quan les temperatures baixen per sota de 0ºC. El seu funcionament es basa en l’energia que es desprèn: cada gram de l’aigua aportada mitjançant el reg arriba a la planta en estat líquid per després congelar-se i desprendre calor (80 calories). Aquesta formació actua d’aïllant per evitar que baixin més les temperatures.

 

Durant la xerrada us explicarem aquest concepte, les seves opcions disponibles en reg per aspersió i microaspersió, però també intentarem donar-vos respostes a totes les consultes que tingueu.

 

No us ho perdeu!

 

Xerrada: Sistemes de protecció antigelada actius i passius en fruiters. Opcions disponibles en reg per aspersió i microaspersió.

 

 

🔖Ponent:

 

Sr. Joan Pallé, Enginyer Agrònom i gerent d’IRRIGA

 

📅 Quan?

 

El dilluns 09.05.2022 a les 10.00h

 

📌 A on?

 

L’Ajuntament de Sunyer 

xarrada, Sunyer

Consulta el programa complet de la jornada

antigelada, jornada tecnica, Sunyer

Tota la jornada és completament gratuïta, però amb places limitades. Per tant, s’ha d’inscriure per reservar plaça a través d’aquest formulari:

Tothom hi és convidat!
Podeu fer-ne difusió.
No us ho perdeu!

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca