Notícies

La xerrada a Sunyer – sistemes de protecció antigelada actius i passius en fruiters.

27 abr., 2022 | Corporatiu

L’Ajuntament de Sunyer organitza una jornada tècnica el proper dilluns 9 de maig: 

INNOVACIÓ I REPTES DE LA FRUCTICULTURA A LA NOSTRA COMARCA

Ens complau ser-hi convidats per tractar el tema de protecció antigelada en fruiters.

Sistema antigelada – una solució molt eficient a l’hora de protegir els cultius i minimitzar danys quan les temperatures baixen per sota de 0ºC. El seu funcionament es basa en l’energia que es desprèn: cada gram de l’aigua aportada mitjançant el reg arriba a la planta en estat líquid per després congelar-se i desprendre calor (80 calories). Aquesta formació actua d’aïllant per evitar que baixin més les temperatures.

 

Durant la xerrada us explicarem aquest concepte, les seves opcions disponibles en reg per aspersió i microaspersió, però també intentarem donar-vos respostes a totes les consultes que tingueu.

 

No us ho perdeu!

 

Xerrada: Sistemes de protecció antigelada actius i passius en fruiters. Opcions disponibles en reg per aspersió i microaspersió.

 

 

🔖Ponent:

 

Sr. Joan Pallé, Enginyer Agrònom i gerent d’IRRIGA

 

📅 Quan?

 

El dilluns 09.05.2022 a les 10.00h

 

📌 A on?

 

L’Ajuntament de Sunyer 

xarrada, Sunyer

Consulta el programa complet de la jornada

antigelada, jornada tecnica, Sunyer

Tota la jornada és completament gratuïta, però amb places limitades. Per tant, s’ha d’inscriure per reservar plaça a través d’aquest formulari:

Tothom hi és convidat!
Podeu fer-ne difusió.
No us ho perdeu!

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca