Notícies

El Ramon Nadal i la seva lluita contra gelades 2022

13 abr., 2022 | Corporatiu

La lluita contra gelades d’abril 2022🧊🌱: el Ramon Nadal ens explica la seva experiència💬🎙️.

Voleu saber si li va funcionar el sistema antigel d’aspersió convencional? Mireu el vídeo:

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca