Notícies

El Ramon Nadal i la seva lluita contra gelades 2022

13 abr., 2022 | Corporatiu

La lluita contra gelades d’abril 2022🧊🌱: el Ramon Nadal ens explica la seva experiència💬🎙️.

Voleu saber si li va funcionar el sistema antigel d’aspersió convencional? Mireu el vídeo:

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca