Notícies

Us invitem a la FIMA!

5 abr., 2022 | Corporatiu

Estem molt il·lusionats d’informar-vos que estarem a l’edició 42 de la FIMA a Saragossa!

Us explicarem les nostres tècniques de reg i d’impermeabilització de les basses, els seus beneficis i els passos que seguim per: analitzar, estudiar i redactar el projecte més apropiat per les vostres necessitats. Podreu veure una maqueta real de la bassa i preguntar-nos tot el que vulgueu – i  nosaltres intentarem resoldre qualsevol dubte.

 

A més a més, com un acte d’agraïment per la vostra confiança, regalem una entrada gratuïta a tots els nostres clients i col.laboradors. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si encara no heu rebut la nostra invitació!

26-30 d’abril 2022

Ens trobareu al Pavelló 2, stand B 23!

 

fima, Zaragoza, saragossa, fira, feria, reg, balsas, basses

Fins aviat!

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca