Notícies

Us invitem a la FIMA!

5 abr., 2022 | Corporatiu

Estem molt il·lusionats d’informar-vos que estarem a l’edició 42 de la FIMA a Saragossa!

Us explicarem les nostres tècniques de reg i d’impermeabilització de les basses, els seus beneficis i els passos que seguim per: analitzar, estudiar i redactar el projecte més apropiat per les vostres necessitats. Podreu veure una maqueta real de la bassa i preguntar-nos tot el que vulgueu – i  nosaltres intentarem resoldre qualsevol dubte.

 

A més a més, com un acte d’agraïment per la vostra confiança, regalem una entrada gratuïta a tots els nostres clients i col.laboradors. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si encara no heu rebut la nostra invitació!

26-30 d’abril 2022

Ens trobareu al Pavelló 2, stand B 23!

 

fima, Zaragoza, saragossa, fira, feria, reg, balsas, basses

Fins aviat!

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca