Notícies

Us invitem a la FIMA!

5 abr., 2022 | Corporatiu

Estem molt il·lusionats d’informar-vos que estarem a l’edició 42 de la FIMA a Saragossa!

Us explicarem les nostres tècniques de reg i d’impermeabilització de les basses, els seus beneficis i els passos que seguim per: analitzar, estudiar i redactar el projecte més apropiat per les vostres necessitats. Podreu veure una maqueta real de la bassa i preguntar-nos tot el que vulgueu – i  nosaltres intentarem resoldre qualsevol dubte.

 

A més a més, com un acte d’agraïment per la vostra confiança, regalem una entrada gratuïta a tots els nostres clients i col.laboradors. Poseu-vos en contacte amb nosaltres si encara no heu rebut la nostra invitació!

26-30 d’abril 2022

Ens trobareu al Pavelló 2, stand B 23!

 

fima, Zaragoza, saragossa, fira, feria, reg, balsas, basses

Fins aviat!

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca