Notícies

Jornada d’esporga d’hivern en Ametller de regadiu

22 febr., 2022 | Corporatiu

Us invitem a la IX Jornada organitzada pel IRTA i Escola Agrària de Les Borges Blanques:

 

IX Jornada d’esporga d’hivern en ametller de regadiu

 

Durant aquesta jornada es veuran diferents tipus d’esporga segons l’edat, la varietat I el vigor de l’arbre. S’aportaran pautes en el maneig de les noves plantacions d’ametller en reg, especialment en aspectes importants de la poda d’hivern i la seva mecanització aplicats tant a la poda de formació de l’arbre com a la poda de producció.

Jornada técnica presencial: a Les Borges Blanques
Dimecres, 2 de març de 2022 a les 09.15h
Inscripcions 

A través de RuralCat: Inscripcions 

 

Per a més informació: 

Escola Argària de Les Borges Blanques

Tel. 973 143 169

A/e: bviladegut@gencat.cat 

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca