Notícies

Jornada d’esporga d’hivern en Ametller de regadiu

22 febr., 2022 | Corporatiu

Us invitem a la IX Jornada organitzada pel IRTA i Escola Agrària de Les Borges Blanques:

 

IX Jornada d’esporga d’hivern en ametller de regadiu

 

Durant aquesta jornada es veuran diferents tipus d’esporga segons l’edat, la varietat I el vigor de l’arbre. S’aportaran pautes en el maneig de les noves plantacions d’ametller en reg, especialment en aspectes importants de la poda d’hivern i la seva mecanització aplicats tant a la poda de formació de l’arbre com a la poda de producció.

Jornada técnica presencial: a Les Borges Blanques
Dimecres, 2 de març de 2022 a les 09.15h
Inscripcions 

A través de RuralCat: Inscripcions 

 

Per a més informació: 

Escola Argària de Les Borges Blanques

Tel. 973 143 169

A/e: bviladegut@gencat.cat 

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca