Notícies

Jornada d’esporga d’hivern en Ametller de regadiu

22 febr., 2022 | Corporatiu

Us invitem a la IX Jornada organitzada pel IRTA i Escola Agrària de Les Borges Blanques:

 

IX Jornada d’esporga d’hivern en ametller de regadiu

 

Durant aquesta jornada es veuran diferents tipus d’esporga segons l’edat, la varietat I el vigor de l’arbre. S’aportaran pautes en el maneig de les noves plantacions d’ametller en reg, especialment en aspectes importants de la poda d’hivern i la seva mecanització aplicats tant a la poda de formació de l’arbre com a la poda de producció.

Jornada técnica presencial: a Les Borges Blanques
Dimecres, 2 de març de 2022 a les 09.15h
Inscripcions 

A través de RuralCat: Inscripcions 

 

Per a més informació: 

Escola Argària de Les Borges Blanques

Tel. 973 143 169

A/e: bviladegut@gencat.cat 

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca