Notícies

IRRIGA fa un pas més cap a l’automatització i digitalització amb l’Atlas i el Spherag.

9 febr., 2022 | Interès general

ATLAS és un programador de reg amb una placa solar autosuficient que a través de la plataforma SPHERAG permet controlar, gestionar i programar el reg a través d’una aplicació des del telèfon mòbil. 

És una eina molt útil i intuïtiva per obtenir dades en temps reals, però també informes diaris, mensuals i anuals de reg. Ens permet integrar sensors, models, agroclimàtics i teledetecció mitjançant imatges satèl·lit i pot proporcionar recomanacions de reg.

Pots vincular el teu programador ATLAS amb sensors (humitat del terra, temperatura, vent, pluja, comptador daigua, pressió, etc…), i controlar les dades des del mòbil, tablet o PC.

Es pot monitoritzar el consum d’aigua en temps reals i activar alarmes basades en aquests consums o programar el reg depenent de les dades dels comptadors i/o sensors.

ATLAS, programador, programador de reg, regadiu, sistemes de reg, gestió a distància

Característiques generals: 

  • possibilitat de regar en hores, minuts i segons
  • possibilitat de programes independents i seqüencials
  • possibilitat de programar per dies o a intervals
  • possibilitats de programar per volum
  • possibilitat de fer la programació basada en pronòstic de temps, sensors o consum d’aigua
  • compatible amb majoria de selonoides Latch del mercat
  • sense limitacions de distància

Interessat?

Posa’t en contacte amb nosaltres!


info@irriga.es

973 25 78 63

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca