Notícies

Bon Nadal!

2 des., 2021 | Corporatiu

L’equip d’IRRIGA us desitja Bon Nadal i feliç Any Nou! Que es compleixen totes les vostres il·lusions, somnis i esperances!

 

 

 

Gràcies per confiar en nosaltres!

 

 

Us hem preparat un petit vídeo! El podeu vuere aquí:

 

 

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca