Actualitat

Saps com protegir els teus cultius de les gelades?

18 nov., 2021 | Corporatiu

Encara que l’hivern és l’època de l’any amb més gelades, el problema arriba a la primavera. A l’hivern els fruiters resisteixen les gelades, ja que estan en parada vegetativa. Només en casos molt extrems les gelades poden arribar a matar els cultius. A la primavera molts arbres floreixen i és llavors quan les gelades aporten més risc per als agricultors. Les gelades maten les flors i per tant disminueixen considerablement la futura producció.
Com funciona el sistema antigel?

Mitjançant la baixa aplicació daigua de forma constant. Lobjectiu principal és recobrir la planta amb una fina capa de gel i mantenir-lo humit. Laigua en refredar desprèn calor que escalfa lambient i a més a més es manté a 0ºC fins que es congela tota. Daquesta manera es conserva el cultiu a baixa temperatura però sense arribar a la congelació.

Quan he de posar en marxa el sistema antigel?

A 2ºC i en cas de previsió de gelada però sha de tenir en compte què és necessari una hora de funcionament previ a la gelada i daquesta manera tenir larbre preparat per a la primera capa de gel. Com major humitat menor risc a baixes temperatures i menys pèrdues per evaporació tindrem.

Aplicacions i avantatges

– És un sistema de protecció per a fruiters de tots els tipus

– Control climàtic a les parcel·les

– Aplicacions foliars de fitosanitaris I fertilitzants

– Augmenta la productivitat de la parcel·la

– És un sistema molt rentable

– Fàcil dinstal·lar.

Vols saber-ne més? No dubtis en contactar amb nosaltres.

Notícies recents

Bon Nadal!

Bon Nadal!

L'equip d'IRRIGA us desitja Bon Nadal i feliç Any Nou! Que es compleixen totes les vostres il·lusions, somnis i esperances!       Gràcies per confiar en nosaltres!     Us hem preparat un petit vídeo! El podeu vuere aquí:  ...

Un acord amb CCV

Un acord amb CCV

 L'aigua és un dels recursos bàsics per al cultiu i la vida en general. Els factors econòmics i ecològics fan que els projectes d'estalvi i reutilització d'aigua pluvial siguin cada vegada més necessaris.  Per això, hem arribat amb un acord amb la Central de Compres...

Idees de regals per Nadal

Idees de regals per Nadal

Ja queda només un mes per Nadal i ja comencem a tenir maldecaps amb...saber què regalar. Cada any pot ser més complicat sorprendre aquella persona amb un regal encertat i totalment inesperat, oi? Bé, doncs no us preocupeu que us anirem mostrant unes propostes que...

ca