Notícies

Saps com protegir els teus cultius de les gelades?

18 nov., 2021 | Corporatiu

Encara que l’hivern és l’època de l’any amb més gelades, el problema arriba a la primavera. A l’hivern els fruiters resisteixen les gelades, ja que estan en parada vegetativa. Només en casos molt extrems les gelades poden arribar a matar els cultius. A la primavera molts arbres floreixen i és llavors quan les gelades aporten més risc per als agricultors. Les gelades maten les flors i per tant disminueixen considerablement la futura producció.
Com funciona el sistema antigel?

Mitjançant la baixa aplicació daigua de forma constant. Lobjectiu principal és recobrir la planta amb una fina capa de gel i mantenir-lo humit. Laigua en refredar desprèn calor que escalfa lambient i a més a més es manté a 0ºC fins que es congela tota. Daquesta manera es conserva el cultiu a baixa temperatura però sense arribar a la congelació.

Quan he de posar en marxa el sistema antigel?

A 2ºC i en cas de previsió de gelada però sha de tenir en compte què és necessari una hora de funcionament previ a la gelada i daquesta manera tenir larbre preparat per a la primera capa de gel. Com major humitat menor risc a baixes temperatures i menys pèrdues per evaporació tindrem.

Aplicacions i avantatges

– És un sistema de protecció per a fruiters de tots els tipus

– Control climàtic a les parcel·les

– Aplicacions foliars de fitosanitaris I fertilitzants

– Augmenta la productivitat de la parcel·la

– És un sistema molt rentable

– Fàcil dinstal·lar.

Vols saber-ne més? No dubtis en contactar amb nosaltres.

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca