Notícies

Saps com protegir els teus cultius de les gelades?

18 nov., 2021 | Corporatiu

Encara que l’hivern és l’època de l’any amb més gelades, el problema arriba a la primavera. A l’hivern els fruiters resisteixen les gelades, ja que estan en parada vegetativa. Només en casos molt extrems les gelades poden arribar a matar els cultius. A la primavera molts arbres floreixen i és llavors quan les gelades aporten més risc per als agricultors. Les gelades maten les flors i per tant disminueixen considerablement la futura producció.
Com funciona el sistema antigel?

Mitjançant la baixa aplicació daigua de forma constant. Lobjectiu principal és recobrir la planta amb una fina capa de gel i mantenir-lo humit. Laigua en refredar desprèn calor que escalfa lambient i a més a més es manté a 0ºC fins que es congela tota. Daquesta manera es conserva el cultiu a baixa temperatura però sense arribar a la congelació.

Quan he de posar en marxa el sistema antigel?

A 2ºC i en cas de previsió de gelada però sha de tenir en compte què és necessari una hora de funcionament previ a la gelada i daquesta manera tenir larbre preparat per a la primera capa de gel. Com major humitat menor risc a baixes temperatures i menys pèrdues per evaporació tindrem.

Aplicacions i avantatges

– És un sistema de protecció per a fruiters de tots els tipus

– Control climàtic a les parcel·les

– Aplicacions foliars de fitosanitaris I fertilitzants

– Augmenta la productivitat de la parcel·la

– És un sistema molt rentable

– Fàcil dinstal·lar.

Vols saber-ne més? No dubtis en contactar amb nosaltres.

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca