Notícies

Ja tenim aquí el nou catàleg tardor hivern!

18 oct., 2021 | Corporatiu

El catàleg nou de la cadena88 ja està disponible! No et perdis les novetats i ofertes!

Que hi trobaràs?

Calefactors, estufes, aspiradors, accessoris per fer l’ordre a casa, cuidado personal, productes per la cuina, bany i molt més….

fes una ullada!

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca