Actualitat

Jornada tècnica en línia: Novetats tecnològiques en el cultiu de l’ametller

27 ag., 2021 | Interès general

Us informem d’una jornada organitzada per l’Ajuntament de Vilagrassa amb col·laboració amb IRTA. 

 

La jornada s’emmarca en el Firametlla de Vilagrassa. 

Enguany es va avançar la floració i les gelades tardanes van afectar a bona part dels ametllers. Amb el canvi climàtic, desconeixem si aquest fenomen es pot tornar a reproduir. L’elecció d’una varietat d’ametller de floració tardana, en moltes zones, tampoc ha estat garantia de no patir el risc. 

Davant aquesta situació, s’explicarà com minimitzar el risc de gelades tardanes, ja sigui contractant una assegurança i/o recorrent a varietats ultra-tardanes, i si ja hem plantat, utilitzar mecanismes més nous i que els departaments de R+D de les empreses posen a l’abast del sector. 

També s’exposarà l’impacte econòmic de les fluctuacions de preu de l’ametlla i de les gelades, en la producció d’un camp d’ametllers a l’Urgell. 

Jornada técnica en línia
Divendres, 17 de setembre de 2021
Hora: 10.00h
Inscripcions 

A través de RuralCat: Inscripcions 

 

Per a més informació: 

Oficina Comarcal de l’Urgell. 

Tel. 973 310 553 

A/e: aurgell.daam@gencat.cat 

EL PROGRAMA DE LA JORNADA

Notícies recents

Gran promoció de Maig: INJECTOR DE FERTILITZANT HIDRÀULIC AMIAD

Gran promoció de Maig: INJECTOR DE FERTILITZANT HIDRÀULIC AMIAD

Activem una GRAN OFERTA!       INJECTOR DE FERTILITZANT HIDRÀULIC AMIAD (PER GRAVETAT)    només per 550€ / unitat   (*preu habitual de la botiga: 933,43€)   **preu sense IVA   ❗Oferta vàlida fins 31.05.2022 o fi d'existències!  ...

Reg antigelada (feta la xerrada a Sunyer!)

Reg antigelada (feta la xerrada a Sunyer!)

El dilluns 9 de maig vam participar en una jornada tècnica organitzada per l'Ajuntament de Sunyer. Sr. Joan Pallé, el nostre enginyer agrònom i gerent d'IRRIGA, va compartir la seva experiència i know-how del tema de protecció antigelada en fruiters.⁠   Va ser...

ca