Notícies

Com estalviar aigua a l’hora de regar? / ¿Como ahorrar agua en el riego?

20 jul., 2021 | Interès general

T’aconsellem de com estalviar aigua a l’hora de regar?

✅ rega sempre de nit o de matinada, per evitar l’evaporació de l’aigua.

✅ sempre que es pugui, automatitza el teu sistema de reg. Un bon disseny, tipus de reg i la seva distribució és fonamental per optimitzar el temps i quantitat de l’aigua i per tant també per la teva butxaca.

 als espais on has de regar amb difusors, utilitza toveres amb baixes tasses de precipitació, el que redueix considerablement l’escorrentia i l’erosió.

✅ sectoritza el teu camp/jardí, ja que algunes plantes necessiten més aigua que altres.

✅ utilitza sensors de pluja pel teu sistema de reg automàtic.

✅ fes un manteniment regular.

ajustar els aspersors i difusors.

Esperem que us hàgim pogut ajudar una mica. Penseu que a la nostra botiga  trobareu tots els materials de reg que pugueu necessitar. Si encara teniu més preguntes, no dubteu en contactar amb nosaltres. El nostre equip d’enginyers i tècnics estaran disposats en ajudar-te.

¿Te aconsejamos de cómo ahorrar agua a la hora de regar?

✅ riega siempre de noche o de madrugada, para evitar evaporación del agua.

✅ siempre que se pueda, automatiza tu sistema de riego. Un buen diseño, tipo de riego y su distribución es fundamental para optimizar el tiempo y cantidad del agua y por lo tanto también para tu bolsillo.

✅ los espacios donde tienes que regar con difusores/aspersores, utiliza toberas con bajas tazas de precipitación, lo cual reduce considerablemente la escorrentía y la erosión.

✅ sectoriza tu campo/jardín, ya que algunas plantas necesitan más agua que otras.

✅ utiliza sensores de lluvia para tu sistema de riego automático.

✅ haz un mantenimiento regular.

✅  ajustar los aspersores y difusores.

Esperamos que os hayamos podido ayudar un poco. Piensa que en nuestra tienda  encontrarás todos los materiales de riego que puedas necesitar. Si aún tienes más preguntas, no dudes en contactar con nosotros. Nuestro equipo de ingenieros y técnicos estarán dispuestos a ayudarte.

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca