Notícies

Com estalviar aigua a l’hora de regar? / ¿Como ahorrar agua en el riego?

20 jul., 2021 | Interès general

T’aconsellem de com estalviar aigua a l’hora de regar?

✅ rega sempre de nit o de matinada, per evitar l’evaporació de l’aigua.

✅ sempre que es pugui, automatitza el teu sistema de reg. Un bon disseny, tipus de reg i la seva distribució és fonamental per optimitzar el temps i quantitat de l’aigua i per tant també per la teva butxaca.

 als espais on has de regar amb difusors, utilitza toveres amb baixes tasses de precipitació, el que redueix considerablement l’escorrentia i l’erosió.

✅ sectoritza el teu camp/jardí, ja que algunes plantes necessiten més aigua que altres.

✅ utilitza sensors de pluja pel teu sistema de reg automàtic.

✅ fes un manteniment regular.

ajustar els aspersors i difusors.

Esperem que us hàgim pogut ajudar una mica. Penseu que a la nostra botiga  trobareu tots els materials de reg que pugueu necessitar. Si encara teniu més preguntes, no dubteu en contactar amb nosaltres. El nostre equip d’enginyers i tècnics estaran disposats en ajudar-te.

¿Te aconsejamos de cómo ahorrar agua a la hora de regar?

✅ riega siempre de noche o de madrugada, para evitar evaporación del agua.

✅ siempre que se pueda, automatiza tu sistema de riego. Un buen diseño, tipo de riego y su distribución es fundamental para optimizar el tiempo y cantidad del agua y por lo tanto también para tu bolsillo.

✅ los espacios donde tienes que regar con difusores/aspersores, utiliza toberas con bajas tazas de precipitación, lo cual reduce considerablemente la escorrentía y la erosión.

✅ sectoriza tu campo/jardín, ya que algunas plantas necesitan más agua que otras.

✅ utiliza sensores de lluvia para tu sistema de riego automático.

✅ haz un mantenimiento regular.

✅  ajustar los aspersores y difusores.

Esperamos que os hayamos podido ayudar un poco. Piensa que en nuestra tienda  encontrarás todos los materiales de riego que puedas necesitar. Si aún tienes más preguntas, no dudes en contactar con nosotros. Nuestro equipo de ingenieros y técnicos estarán dispuestos a ayudarte.

Notícies recents

KIT de reg VACANCES

KIT de reg VACANCES

Marxes de vacances? No saps com pots cuidar les teves plantes durant la teva absència? Tenim una solució ideal! KIT DE REG VACANCES incorpora: un programador de piles, mànega, goters i altres accessoris. A més, tenim  2 opcions de connexió disponibles, en funció de...

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

ca