Notícies

Muntem un quadre elèctric / Montamos un cuadro eléctrico

27 maig, 2021 | Corporatiu

Sabeu que tenim un equip d’electricistes dedicat exclusivament als muntatges de quadres elèctrics?

Us hem preparat un vídeo on el nostre electricista Jordi Botanch ens explica sobre un quadre elèctric per a una fina de 90ha.


¿Sabéis que tenemos un equipo de electricistas dedicado exclusivamente al montajes de cuadros eléctricos?

Os hemos preparado un vídeo donde nuestro electricista Jordi Botanch nos explica sobre un cuadro eléctrico para una finca de 90ha.

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca