Actualitat

Ara és l’hora de fer un manteniment de la teva instal·lació de reg!

9 març, 2021 | Interès general

Com tota instal·lació, un sistema de reg també necessita un manteniment periòdic a fi d’optimitzar el seu rendiment i mantenir la uniformitat en la distribució de l’aigua a la parcel·la, evitant així possibles danys.

Algunes recomanacions per a l’INICI de la campanya de reg són:

1. Netejar totes les canonades per evitar incrustacions.

2. Fer passar aigua per la bomba injectora d’adob per eliminar possibles restes.

3. Netejar els filtres.

4. Si el programador funciona amb bateria o placa solar, comprovar l’estat i carregar-la si és necessari.

5. Netejar les canonades i els emissors amb aportacions d’àcid per tal d’eliminar precipitacions de sal o calç en cas que ho consideris necessari.

Que sàpigues, que a la nostra botiga trobaràs àcids i tot el material que necessitis per poder fer el manteniment de la teva instal·lació de reg. Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar amb nosaltres o visita’ns.

Notícies recents

Gran promoció de Maig: INJECTOR DE FERTILITZANT HIDRÀULIC AMIAD

Gran promoció de Maig: INJECTOR DE FERTILITZANT HIDRÀULIC AMIAD

Activem una GRAN OFERTA!       INJECTOR DE FERTILITZANT HIDRÀULIC AMIAD (PER GRAVETAT)    només per 550€ / unitat   (*preu habitual de la botiga: 933,43€)   **preu sense IVA   ❗Oferta vàlida fins 31.05.2022 o fi d'existències!  ...

Reg antigelada (feta la xerrada a Sunyer!)

Reg antigelada (feta la xerrada a Sunyer!)

El dilluns 9 de maig vam participar en una jornada tècnica organitzada per l'Ajuntament de Sunyer. Sr. Joan Pallé, el nostre enginyer agrònom i gerent d'IRRIGA, va compartir la seva experiència i know-how del tema de protecció antigelada en fruiters.⁠   Va ser...

ca