Notícies

Ara és l’hora de fer un manteniment de la teva instal·lació de reg!

9 març, 2021 | Interès general

Com tota instal·lació, un sistema de reg també necessita un manteniment periòdic a fi d’optimitzar el seu rendiment i mantenir la uniformitat en la distribució de l’aigua a la parcel·la, evitant així possibles danys.

Algunes recomanacions per a l’INICI de la campanya de reg són:

1. Netejar totes les canonades per evitar incrustacions.

2. Fer passar aigua per la bomba injectora d’adob per eliminar possibles restes.

3. Netejar els filtres.

4. Si el programador funciona amb bateria o placa solar, comprovar l’estat i carregar-la si és necessari.

5. Netejar les canonades i els emissors amb aportacions d’àcid per tal d’eliminar precipitacions de sal o calç en cas que ho consideris necessari.

Que sàpigues, que a la nostra botiga trobaràs àcids i tot el material que necessitis per poder fer el manteniment de la teva instal·lació de reg. Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar amb nosaltres o visita’ns.

Notícies recents

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Per aconseguir un rendiment òptim i una distribució uniforme de l'aigua a la teva parcel·la durant la campanya de reg, és essencial realitzar el manteniment preventiu de la teva instal·lació de reg abans de començar. Això ajudarà a evitar possibles danys i garantirà...

ca