Actualitat

Ara és l’hora de fer un manteniment de la teva instal·lació de reg!

9 març, 2021 | Interès general

Com tota instal·lació, un sistema de reg també necessita un manteniment periòdic a fi d’optimitzar el seu rendiment i mantenir la uniformitat en la distribució de l’aigua a la parcel·la, evitant així possibles danys.

Algunes recomanacions per a l’INICI de la campanya de reg són:

1. Netejar totes les canonades per evitar incrustacions.

2. Fer passar aigua per la bomba injectora d’adob per eliminar possibles restes.

3. Netejar els filtres.

4. Si el programador funciona amb bateria o placa solar, comprovar l’estat i carregar-la si és necessari.

5. Netejar les canonades i els emissors amb aportacions d’àcid per tal d’eliminar precipitacions de sal o calç en cas que ho consideris necessari.

Que sàpigues, que a la nostra botiga trobaràs àcids i tot el material que necessitis per poder fer el manteniment de la teva instal·lació de reg. Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar amb nosaltres o visita’ns.

Notícies recents

Manteniment de reg abans de l’hivern

Manteniment de reg abans de l’hivern

Com cada any, abans de l’hivern i les primeres gelades, és molt important fer “un ritual” de l’apagat del teu sistema de reg a fi d’evitar possibles danys. És essencial fer-ho bé, perquè l’aigua restant es pot congelar i trencar les canonades.    Algunes...

Ja tenim aquí el nou catàleg tardor hivern!

Ja tenim aquí el nou catàleg tardor hivern!

El catàleg nou de la cadena88 ja està disponible! No et perdis les novetats i ofertes!Calefactors, estufes, aspiradors, accessoris per fer l'ordre a casa, cuidado personal, productes per la cuina, bany i molt més.... fes una ullada!

Vindràs a saludar-nos a la fira de Sant Miquel?

Vindràs a saludar-nos a la fira de Sant Miquel?

Aquest any tindrem 2 estands:a on us informarem sobre les nostres novetats com IRRIGA Control per digitalitzar les vostres finques, avantatges dels bombeigs solars, diferents solucions per crear un sistema de reg eficient amb uns capçals apropiats... i més! a on us...

ca