Notícies

Ara és l’hora de fer un manteniment de la teva instal·lació de reg!

9 març, 2021 | Interès general

Com tota instal·lació, un sistema de reg també necessita un manteniment periòdic a fi d’optimitzar el seu rendiment i mantenir la uniformitat en la distribució de l’aigua a la parcel·la, evitant així possibles danys.

Algunes recomanacions per a l’INICI de la campanya de reg són:

1. Netejar totes les canonades per evitar incrustacions.

2. Fer passar aigua per la bomba injectora d’adob per eliminar possibles restes.

3. Netejar els filtres.

4. Si el programador funciona amb bateria o placa solar, comprovar l’estat i carregar-la si és necessari.

5. Netejar les canonades i els emissors amb aportacions d’àcid per tal d’eliminar precipitacions de sal o calç en cas que ho consideris necessari.

Que sàpigues, que a la nostra botiga trobaràs àcids i tot el material que necessitis per poder fer el manteniment de la teva instal·lació de reg. Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar amb nosaltres o visita’ns.

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca