Notícies

Ara és l’hora de fer un manteniment de la teva instal·lació de reg!

9 març, 2021 | Interès general

Com tota instal·lació, un sistema de reg també necessita un manteniment periòdic a fi d’optimitzar el seu rendiment i mantenir la uniformitat en la distribució de l’aigua a la parcel·la, evitant així possibles danys.

Algunes recomanacions per a l’INICI de la campanya de reg són:

1. Netejar totes les canonades per evitar incrustacions.

2. Fer passar aigua per la bomba injectora d’adob per eliminar possibles restes.

3. Netejar els filtres.

4. Si el programador funciona amb bateria o placa solar, comprovar l’estat i carregar-la si és necessari.

5. Netejar les canonades i els emissors amb aportacions d’àcid per tal d’eliminar precipitacions de sal o calç en cas que ho consideris necessari.

Que sàpigues, que a la nostra botiga trobaràs àcids i tot el material que necessitis per poder fer el manteniment de la teva instal·lació de reg. Si tens qualsevol pregunta, no dubtis en contactar amb nosaltres o visita’ns.

Notícies recents

El sistema antigelada PULSAR

El sistema antigelada PULSAR

Voleu saber com funciona el sistema antigelada PULSAR?     La base és el sistema de microaspersió, però amb un afegit – incorpora un polsador. El seu objectiu és aconseguir més estalvi d'aigua. La presa de l'aigua la fem amb un emissor autocompensant (pot...

Encara existeix risc de les gelades!

Encara existeix risc de les gelades!

🌱☀️Ja s'olora la primavera! Però no baixeu la guàrdia que encara existeix el risc de gelades! Ho demostren les gràfiques 📉 dels nostres sensors-psicròmetres automàtics de la última nit. Encara que la temperatura seca no va baixar per sota de 10 graus, la humida estava...

ca