Notícies

Ara amb Irriga, fes la teva compra online

23 juny, 2020 | Corporatiu

Ara pots fer les teves compres online a través de la botiga online de la prestigiosa cadena de ferreteries Cadena 88. La teva ferreteria de confiança a un clic!

 

 

Comandes

Per altres comandes posem a la seva disposició el telèfon 659 44 33 66 i el nostre correu electrònic info@irriga.es.

 

Botiga

La nostra botiga continua oberta amb els horaris actuals:
De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 19:00.
Dissabtes de 9:00 a 13:00.

 

Gràcies per la vostra confiança!

Notícies recents

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència!

Et convidem a la nostra ponència que tindrà lloc durant la fira de Sant Miquel! Els nostres enginyers faran 3 xerrades molt interessants!ASPECTES PRÀCTICS PER LA GESTIÓ DE LA SEQUERA: 17.00-17.15h: Transformació d'un reg a tesa a reg per degoteig: Experiències d'èxit...

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!

Estarem a la fira de Sant Miquel!Vindràs a saludar-nos?   El sector agrícola és el més afectat davant les contundents mesures de restriccions d’aigua degut al greu descens de les reserves. A IRRIGA en som molt conscients de les dràstiques conseqüències d’aquesta...

Reg a distància

Reg a distància

REG A DISTÀNCIA explica'ns que necessites!  LA SOLUCIÓ ÉS REG INTEL·LIGENT Incorpora equipament com programadors, sondes etc que poden entre altres, automàticament calcular les necessitats hídriques del cultiu i proposar la dosis de reg necessari a través d’una...

ca