Notícies

Vacances durant la campanya de reg?

20 maig, 2022 | Corporatiu

Vols marxar de vacances però estàs en plena campanya de reg? Ho pots fer amb IRRIGA Control!

Digitalitza la teva finca i la podràs controlar des de qualsevol lloc, a través del mòbil, tauleta o PC. 

Majoria de pagesos ja han començat la campanya de reg d’aquest any. És una feina molt important, però també pot requerir molta dedicació i temps. Per sort,  cada cop són més els agricultors que utilitzen les noves tecnologies per gestionar els seus cultius a distància. I la veritat és que ajuden molt en les seves tasques.

Per aquest motiu, a IRRIGA oferim el servei d’IRRIGA CONTROL, que permet als nostres clients gestionar i programar el reg i la fertirrigació des de la tauleta, PC o mòbil, facilitant la feina diària i fent-la més eficient.

Gràcies a l’aplicació web, som capaços de monitorar remotament el funcionament del programador, veure l’historial de les campanyes anteriors, obtenir dades de sensors i comptadors, rebre alarmes de les incidencies i així reaccionar inmediatament, però també analitzar la informació i prendre les decisions més adequades per optimitzar el reg i maximitzar la producció. És una eina molt útil que sense cap dubte, permet estalviar temps i controlar l’estat de la finca i els seus paràmetres des de qualsevol lloc.

Les seves característiques principals són:

 

reg a distancia, irriga control, control remoto, automatitzacio

Vols saber-ne més? Contacta amb nosaltres!

Notícies recents

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Jornada Tècnica: Maximitza l’Eficiència del Teu Reg

Uneix-te a la nostra jornada tècnica sobre "Estratègies i eines per maximitzar l’eficiència del teu sistema de reg". Descobreix com dissenyar el sistema de reg òptim per al teu cultiu, aprofitar al màxim els programadors i aprofundeix en l'ús de les sondes i la...

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Com preparar-se per a una nova temporada de reg

Per aconseguir un rendiment òptim i una distribució uniforme de l'aigua a la teva parcel·la durant la campanya de reg, és essencial realitzar el manteniment preventiu de la teva instal·lació de reg abans de començar. Això ajudarà a evitar possibles danys i garantirà...

ca